Notícies més llegides




Alt Empordà


Empuriabrava

Empuriabrava celebra el dia de la Verge del Carme amb la processó pels canals

Alt Empordà  -  16/07/2018  -  20:54

El mal temps del matí ha obligat a suspendre la trobada de casals, que es farà dilluns vinent


Empuriabrava celebra el dia de la Verge del Carme

Empuriabrava celebra el dia de la Verge del Carme



Empuriabrava ha celebrat avui la diada de la Verge del Carme amb la tradicional processó marítima pels canals. Malgrat que aquest matí el mal temps ha aixafat la guitarra a algunes processons del Carme de la Costa Brava, com la de Llançà o l'Escala, aquest vespre el temps ha respectat les festes d'Empuriabrava dedicades a la patrona dels mariners i dels pescadors i el sol ha lluït durant la processó per la marina alt-empordanesa.

La processó, que ha arrencat a partir de les set de la tarda de la zona de la bocana, ha estat amenitzada per la xaranga Los Labradores, i tot seguit ha arrencat a la plaça de les Palmeres l'actuació de la Colla Gegantera i els Grallers de Castelló i els pilars castellers a càrrec dels Vailets de l'Empordà. Uns instants més tard hi ha hagut sardanes amb la Cobla Rossinyolets i la Cobla Castellonina, i a partir de les vuit, a la mateixa plaça ha tingut lloc la Benedicció i cants a la Verge del Carme.

Tancaran la jornada d'avui la sardinada popular a la Platja gran en memòria de Francesc Cabot, a benefici de les persones malaltes de càncer; una exhibició de Balls en Línia-Country i ball amb l'orquestra Nueva Alaska i finalment, un espectacle piromusical amb un gran castell de focs.

Aquest ha estat el dia gran de les Festes del Carme d'Empuriabrava, que van arrencar el dia 12 i que s'allargaran encara fins demà amb el concert de Jeane Manson & the Gospel for All a la basílica de Santa Maria de Castelló. Actuacions musicals de gran format a la platja, actes populars com gegants o una botifarrada a més d'activitats infantils i esportives han omplert aquests dies d'activitat la localitat.

La trobada de casals, la setmana vinent

Per aquest matí també estava prevista la trobada de casals, amb la participació de més de 400 infants de Castelló d'Empúries i l'entorn, que s'ha suspès per la previsió de mal temps. Segons ha informat el consistori, la matinal esportiva prevista per als participants del casal esportiu, del casal de lleure, l'aventura't, el campus de vela i l'esbart dansaire que s'havia de celebrar avui a la platja d'Empuriabrava ha quedat jornada pel dilluns 23 de juliol.


Autor: Redacció


#festesdelcarme #empuriabrava


#festesdelcarme #empuriabrava





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...