Notícies més llegides



Barcelona


Barcelona

Com trobar un serraller de confiança a Barcelona

Barcelona  -  09/07/2018  -  14:23

Els serrallers seriosos i professionals s'encarregaran de demanar al client les dades, de manera que sàpiguen del cert que treballaran a la casa o al negoci del propietari; això és vital quan les claus d'una propietat s'han perdut o han estat robades, ja que s'eviten moltes intromissions perilloses




A l'hora de contractar un serraller hi ha l'amenaça d'acabar avisant a un fals professional. És important saber com cal actuar en aquesta situació. Sol·licitar els serveis de serrallers certificats és un primer pas, ja que es tracta d'un sector laboral on l'intrusisme està a l'ordre del dia.

Demanar l'acreditació al serraller

Hauríem de demanar a l'empresa que vagi a enviar a un serraller que ens proporcioni informació sobre la seva localització (si l'empresa no té seu física, ull al possible intrusisme) i del seu nom, de manera que puguem comprovar que es tracta d'una companyia real i no fictícia, una serralleria de confiança. Un exemple d'això el podem trobar amb https://www.cerrajerosbcn24h.barcelona/, una serralleria de Barcelona de confiança.
Una vegada que el serraller arribi al nostre habitatge, el primer serà demanar-li que s'identifiqui, perquè puguem corroborar que és el professional que havíem contractat i no un fals impostor que ve a fer un nyap i a cobrar. Tampoc estaria de més demanar les acreditacions corresponents de l'empresa (per exemple, l'acreditació UCES, que solen tenir-la companyies de qualitat); si compten amb acreditacions verificables i de fiar, no hi haurà res més a témer.

Un serraller professional sabria completar diferents treballs en el seu sector

Una empresa de serralleria seriosa hauria de saber completar diferents tipus de treballs dins del seu sector professional; si l'expert que ens visita només és capaç de completar una tasca molt específica de la serralleria (per exemple, un canvi de pany o copiar clau), serà perquè alguna cosa estranya hi ha en l'assumpte, de manera que podria tractar-se d'un fals manyà. Si el serraller ve equipat de casa amb tot tipus d'eines, serà un bon senyal de professionalitat; si, per contra, necessita estar tornant per eines oblidades, potser és el moment de prescindir dels seus serveis o de cridar-li l'atenció.

I és que les empreses de serralleria que treballen amb solvència i qualitat busquen proporcionar un bon tracte al client, i no només guanyar diners com farien els falsos serrallers; un client satisfet amb l'empresa la tornarà a avisar si té un altre problema en el futur, i a més pregonarà en el boca a boca les virtuts de la companyia. Els serrallers pirates, en canvi, posen les seves mires en resoldre la tasca com bonament puguin per emportar-se els diners i posar fi a la relació amb el client.

Mon clau: demanar pressupost sempre

El primer que cal fer en contactar amb serrallers és demanar-los el pressupost, perquè seria un error garrafal no fer-ho. Encara que per telèfon l'empresa no pugui saber exactament el preu que cobrarà, sí que donarà una xifra molt aproximada; el preu definitiu el donarà el serraller a peu de tall. Si el pressupost canvia molt des del telèfon fins a la presència del professional a la casa, llavors hi ha l'opció de rebutjar el servei abans que el serraller comenci a manipular els panys.

Tota empresa seriosa de serralleria acceptaria donar al client un pressupost, per fer-li veure si el treball s'ajusta a la seva butxaca; una empresa pirata pot negar dit pressupost, amb les mires posades en operar sobre el terreny i en obligar el client a pagar elevats imports després de la intervenció.

El bon serraller demana les dades al client

Els serrallers seriosos i professionals s'encarregaran de demanar al client les dades, de manera que sàpiguen del cert que treballaran a la casa o al negoci del propietari; això és vital quan les claus d'una propietat s'han perdut o han estat robades, ja que s'eviten moltes intromissions perilloses.
Un serraller fals potser prescindiria de sol·licitar les dades al client, el que podria desembocar en què el servei es produís per afavorir lladres (el serraller pirata, sense saber-ho, seria còmplice del robatori). No cal obviar que molts serrallers falsos se la juguen amb tal de cobrar un servei.

Precaució amb els adhesius a les portes

Els adhesius que anuncien números de serralleria d'urgència solen pertànyer a serrallers falsos, de manera que cal tenir precaució amb elles. Podrien ser serrallers professionals, però caldria demanar-los acreditacions i certificats; els falsos es valen d'aquestes enganxines per guanyar clients ràpid.

Serveis avantatjosos d'un serraller professional

Sabem que un serraller professional sempre realitzarà bé la seva feina i cobrarà de manera just el servei, cenyint-se a les tarifes vigents amb què operi. A més, sempre oferirà un pressupost amb antelació. Això es pot comprovar amb els serrallers de Barcelona professionals, que ofereixen canvis de panys i altres serveis de serralleria d'urgència.

Les factures vindran amb IVA, de manera que, si el treball no ha quedat ben resolt, podran ser avisats de nou. Tenir serrallers professional, serrallers de confiança, és una gran sort, per això és recomanable tenir molt en compte la tasca d'aquests professionals que es comporten bé en les seves visites i intervencions.


Autor: Redacció


#serraller


#serraller





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...