Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Melina Alonso i Genís Grau, campions d'Espanya de triatló a Banyoles

Pla de l'Estany  -  07/07/2018  -  22:49

Demà el triatló a Banyoles arrenca amb el relleu mixt pels JJOO de Buenos Aires i segueix amb el Campionat d'Espanya d'Aquatló


Triatló Bny 2018 ©Pere Duran

Triatló Bny 2018 ©Pere Duran



La triatleta Melina Alonso del Triatlón Ferrol (01.00.32) i l’esportista de Castellfollit, Genís Grau (00.54.32), del Prat Triatló, s’han proclamat campions d’Espanya aquesta tarda a Banyoles en una prova en distancia sprint (750m natació, 20km ciclisme i 5km cursa) que ha començat una mica tard a causa de la pluja. Han completat el podi la triatleta sub23 de Cidade de Lugo Fluvial, Cecilia Santamaría, i l’esportista del Fasttriatlón CN Monjuic, Jordi Garcia (00.54.34), amb la plata, i Xisca Tous (01.00.45) del Diablillos de Rivas de Madrid i Camilo Puertas (00.54.38) del Montilla-Córdoba Triatlón i Javier Lluch (00.54.38) del Cidade de Lugo Fluvial, amb el bronze.

 

En la modalitat femenina, les sub23 Ana Carvajal i Marta Sánchez han començat la prova encapçalant el grup d’elit fins la carrera a peu que han disputat de forma molt ajustada Melina Alonso i Cecilia Santamaria. Xisca Tous ha anat guanyant posicions fins a trepitjar els talons a Alonso i Santamaria sense arribar a superar-les però creuant la línia de meta només 9 segons després que la subcampiona.

 

En l’elit masculina, la prova ha estat molt disputada fins al final quan la cursa a peu ha decidit els últims llocs. Camilo Puertas i Javier Lluch han obtingut dos tercers llocs en el podi ja que han creuat al mateix moment la línia de meta. David Castro ha quedat en 9a posició després de patir un incident en al tram de bicicleta.

 

Lobba (IT) i Passemard (FR), primers classificats pels JJOO de Buenos Aires

Els triatletes Chiara Lobba (1.00.21) i Baptiste Passemard (00.55.08), representants d’Itàlia i França, han estat els primers classificats a Banyoles pels Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires el pròxim mes d’octubre, en categoria individual femenina i masculina. Han completat el podi la francesa Emilie Noyer (01.00.25) i el portuguès Alexandre Montez (00.55.13), en segona posició, i la portuguesa Inês Rico (01.00.30) i l’hongarès Gergely Kiss (00.55.13), en tercera.

 

El triatleta espanyol Igor Bellido ha creuat la meta en 12a posició i s’ha classificat per a Buenos Aires. Els seus companys Arnau Rosaleny, Jesús Jiménez i Marcel Camprubi han arribat en 27a, 28a i 31a posició. En la prova individual femenina, les representants espanyoles Iratxe Arenal i Nerea García han quedat en 34a i 46a posició.

 

Demà, a Banyoles, es disputarà la tercera prova classificatòria en relleu mixt. Són 10 les places que es disputen a Banyoles pels JJOO de Buenos Aires, els tercers jocs olímpics de la joventut, després dels de Singapur (2010) i Nanquín, Xina (2014).

 

Demà, el Campionat d’Espanya d’Aquatló

Demà, diumenge 8 de juliol, el triatló a Banyoles arrencarà a les 9.30 amb la tercera prova del classificatori europeu dels JJOO de la Joventut Buenos Aires 2018. A partir de les 11.45 començaran les proves del Campionat d’Espanya d’Aquatló.

 

Dia

Competició

Inici

Diumenge 8

Classificatori YOG relleu mixt

9.30

Campionat d’aquatló – cadet masculí

11.45

Campionat d'aquatló - cadet femení

11.55

Campionat d'aquatló - paratriatló

12.00

Campionat d'aquatló - júnior masculí

12.10

Campionat d'aquatló - júnior femení

12.15

Campionat d'aquatló - grups d'edat

12.30

Campionat d'aquatló - elit femení

13.15

Campionat d'aquatló - elit masculí

13.30

 

2.600 triatletas a Banyoles

Són 2.600 triatletes els que participen aquest cap de setmana a Banyoles en el Campionat d’Espanya de Triatló Sprint (1.400) i d’Aquatló (950) i en les 3 proves del classificatori europeu pels Jocs Olímpics de la Joventut Buenos Aires 2018, en què s’hi han inscrit 250 triatletes de més de 30 països.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...