Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Luis Cepeda signarà exemplars del seu primer disc a Fnac de l'Espai Gironès el 10 de juliol

+ Notícies  -  06/07/2018  -  18:22

El músic d'Ourense durà a terme a l'Espai Gironès la primera signatura a Catalunya i la sisena a l'Estat espanyol


Luis Cepeda / TVE

Luis Cepeda / TVE



Luis Cepeda serà el proper dimarts 10 de juliol a la botiga Fnac de l'Espai Gironès per compartir una estona amb els seus seguidors i firmar exemplars del seu primer àlbum després del seu pas per OT 2017: 'Principios'. El músic d'Ourense contínua així amb la seva gira de signatures que va arrencar el dia 1 de juny, i arriba a l'Espai Gironès per dur a terme la primera signatura a Catalunya i la sisena a nivell nacional.
La signatura de discos començarà a les 12 del matí a l'entrada principal del centre comercial i estarà limitada a les primeres 500 persones que hagin comprat el disc en la pròpia Fnac de l'Espai Gironès.
En aquest disc debut del músic de 28 anys, es pot trobar una majoria de cançons recents, elaborades amb la complicitat del productor i compositor David Santisteban.

El single de l'artista "Esta vez" va aconseguir el #1 d'Itunes en el dia del seu llançament, el seu videoclip oficial va superar els 2 milions de views en les seves primeres 48 hores des de la seva estrena en Internet. Luis Cepeda prepara una ambiciosa gira pròpia a partir del mes d'octubre.

Els responsables de l'Espai Gironès estan molt satisfets de poder acollir en les seves instal.lacions iniciatives que ajudin a promoure la cultura i la música a les comarques gironines.
La distribuïdora de productes culturals, oci i tecnologia, va obrir les seves portes a l'Espai Gironès el novembre de 2016. Va ser el primer establiment que Fnac obria a la demarcació i el sisè a Catalunya. Està situat a la planta principal en un espai de 700 metres quadrats i compta amb una plantilla de més de 20 empleats.


Autor: Redacció


#salt #espaigirones


#salt #espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...