Notícies més llegides




Baix Empordà


La Bisbal d'Empordà

CaixaBank ha inaugurat l'oficina de nou model Store a La Bisbal d'Empordà

Baix Empordà  -  21/06/2018  -  16:26

L'oficina està oberta al públic de dilluns a dijous de 8.30 a 18.30h i divendres de 8.30 a 14.30h. A partir de l'1 de juliol i fins el 15 de setembre l'horari serà de dilluns a divendres de 8.30 a 14:30h


Nou model Store a La Bisbal d’Empordà

Nou model Store a La Bisbal d’Empordà



El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i l'alcalde de La Bisbal d'Empordà, Lluis Sais, han inaugurat l'oficina Store La Bisbal d'Empordà en un acte que va tenir lloc ahir, i al que van assistir més de 140 clients. A la inauguració també hi va estar present el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català.

A la demarcació de Girona CaixaBank disposa de 12 oficines nou model: tres oficines a Girona, i una oficina a Figueres, Puigcerdà, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Banyoles, Palamós, Olot, Lloret de Mar i La Bisbal d'Empordà.

Durant l'acte, l'alcalde, Lluis Sais, va agrair a CaixaBank que hagués triat La Bisbal d'Empordà per acollir una oficina innovadora com la Store. Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l'objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.
Les oficines Store representen un nou model d'atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 210 oficines d'aquest model a Espanya, fet que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store La Bisbal d'Empordà, situada a l'Avinguda Les Voltes, 27, va obrir portes el passat 3 de maig. Store La Bisbal d'Empordà disposa d'una una superfície aproximada de 450 m2 compta amb 15 empleats i gestiona prop de 12.000 clients.

Lideratge en innovació de CaixaBank
Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.
CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients al mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península. Així mateix, CaixaBank és líder en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.

CaixaBank ha estat premiada amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey per les seves oficines Store, per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest organisme ha valorat que, en aquestes oficines, els clients viuen una experiència diferencial que reforça els valors de qualitat, confiança i compromís social de CaixaBank.

El 2017, l'entitat ha rebut el premi The Banker, publicació del Grup Financial Times, al Millor Projecte Tecnològic de l'Any pel llançament del xatbot d'imaginBank, un servei d'ajuda al client per conèixer ofertes i descomptes exclusius basat en intel·ligència artificial. Així mateix, la revista Global Finance ha premiat CaixaBank com a Millor Banc Digital a Espanya, Millor Banc Digital d'Europa Occidental 2017 i Millor Banc del Món en Social Media 2017.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...