Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Ja disponible a la Garrotxa la guia d'activitats extraescolars 5:PM

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  20/06/2018  -  14:33

Ja es troba a disposició de tothom la "Guia d'Activitats Extraescolars 5:PM" elaborada per l'Ajuntament d'Olot amb l'objectiu de facilitar que les famílies puguin conèixer i escollir quines activitats extraescolars volen per als petits i joves de cara al proper curs escolar 2018-2019




La guia d'enguany compta amb la participació de 38 empreses i entitats que ofereixen un total de 41 propostes d'activitats, que van des d'arts escèniques i dansa, arts plàstiques, robòtica, esports, idiomes, informàtics i mecanografia i música a més d'activitats de suport a l'estudi adreçades a infants i joves.

Aquesta guia té dos objectius, per una banda agrupar la informació per facilitar la selecció d'activitats i per altra banda, fer un petit reconeixement a totes les empreses i entitats que actualment donen a la ciutat un ampli ventall d'opcions d'activitats formatives de qualitat que complementen l'educació dels nens i joves d'Olot i comarca.

La guia està pensada els nens/es i joves participin en l'elecció de les activitats i s'assoleixi l'equilibri entre les activitats i el temps dedicat al lleure i al descans.

Aquest any es posaran en circulació 4.400 exemplars de la Guia en format paper, que arribaran a totes les llars, gràcies a la col·laboració d'escoles i instituts que les reparteixen als seus alumnes abans d'acabar el curs, alhora que les empreses participants disposaran també d'exemplars per poder demanar a qui necessiti informació. Cal recordar que és el segon any en què estarà disponible la versió en aplicació mòbil "5PM Extraescolars", amb la informació disponible al llarg de tot el curs escolar. Aquesta també es podrà consultar al web de l'ajuntament www.olot.cat/guia5pm.

La Guia en paper es complementa amb unes activitats per dibuixar i pintar de l'artista Tavi Algueró, i el "Quadern Escorniflant", mentre que a l'aplicació es trobaran activitats que permeten jugar-hi a través del mòbil.


Autor: Redacció


#olot


#olot #lagarrotxa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...