Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

Calonge presenta la programació de la 51a edició dels Festivals de Música

Baix Empordà  -  18/06/2018  -  13:34

La nova junta dels Festivals vol oferir programació musical tot l'any




Sota el nom de Festivals de Música – Espectacles tot l'any, aquest dissabte 16 de juny a la tarda es va presentar la programació de la 51a edició dels Festivals de Música de Calonge. Per enguany la nova junta dels festivals proposa obrir la programació cultural i musical fora de la temporada d'estiu, i presenta un seguit d'actes que busquen trencar l'estacionalitat. L'objectiu és acostar al màxim la música i les arts escèniques al públic local, no només durant l'estiu, sinó durant tot l'any. La nova junta dels festivals de música entén que la música, la cultura, l'art i l'educació, són coses que cal conrear sempre i ningú mai no n'hauria de quedar al marge.

En aquest sentit l'estiu tindrà una programació basada en tres concerts, amb l'actuació de La Cobla Principal de La Bisbal en el marc del centenari del naixement de Ricard Viladesau, la fanfara catalana Biflats de Blanes i l'espectacle multidisciplinar Cromatismes de Neus Mar i Imma Presas.

La 51a edició dels Festivals de Música començaran amb l'actuació de La Cobla Principal de La Bisbal, amb un concert amb motiu de l'any Viladesau i que inclourà obres de nova creació escrites per compositors actuals i que homenatgen la figura de Viladesau. Aquest concert tindrà lloc al pati d'armes del castell de Calonge el dia 27 de juliol a les 22:00h.

Els concerts seguiran amb la fanfara catalana Biflats de Blanes, que és una aposta interessant i divertida que aporta l'ambient i el ritme de les fanfares tot incloent-hi un gran ventall d'instruments de vent, entre els quals, els de cobla. És farà el dia 3 d'agost a les 23:00h. Tancarà la programació d'estiu l'actuació de les cantants Neus Mar i Imma Presas en la proposta multidisciplinar que duu per nom Cromatismes, que es farà el dia 11 d'agost a les 22:00h.

Les entrades pels concerts d'estiu es poden adquirir prèviament a les taquilles.

Fora de l'estiu, els Festivals de Música de Calonge presenten una programació que inclourà el musical amateur Ballant sota la pluja, un acte d'homenatge al centenari del traspàs del compositor francès Claude Debussy i més actuacions que es confirmaran a la tardor.

La presentació de la programació de la 51a edició dels Festivals de Música de Calonge va tenir lloc al pati d'armes del castell, davant d'un públic nombrós, i va escenificar el final de l'etapa d'Interludi, el nom comercial dels festivals durant els darrers 7 anys, cap a la nova etapa de Festivals de Calonge – Espectacles Tot l'Any, i va tenir com a protagonistes musicals el duet manresà Jo Jet i Maria Ribot. L'acte es va complementar amb un tast de productes frescos de comerços locals.

La nova junta dels Festivals de Calonge ha volgut incidir en la necessitat d'eixamplar la quantitat de socis de l'entitat i el fet d'apropar l'associació i col·laborar amb entitats locals, sobretot l'Escola de música Adrià Sardó de Calonge.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...