Notícies més llegides





Alt Empordà


Navata

Can Janot apaga els fogons

Alt Empordà  -  16/06/2018  -  13:45

El popular restaurant de Navata, fundat l'any 1980, tanca demà les portes després d'una llarga trajectòria


Can Janot

Can Janot



Els fogons més emblemàtics de Navata s'apagaran demà per sempre. El restaurant Can Janot servirà diumenge els darrers àpats als seus comensals després d'una trajectòria de gairebé 40 anys, temps suficient perquè l'establiment s'hagi convertit en un indret icònic no només per la seva gastronomia casolana, sinó també pel seu tracte afable i proper.

La història va començar durant la Setmana Santa de l'any 1980, moment en el qual Can Janot es va convertir en el primer restaurant de Navata. El projecte, carregat d'il·lusió i empenta fins al seu darrer moment, es va fer conegut per la seva oferta culinària, basada en la sempre atraient i gustosa cuina catalana.

Més enllà dels fogons, però, Can Janot ha significat molt més. Així, l'any 1986 el restaurant va ampliar la seva oferta lúdica amb l'obertura de la piscina, una instal·lació que no només ha servit per refrescar als clients després dels tiberis, sinó que també ha servit d'escenari de molts cursets de natació de joves navatencs.

Un restaurant pioner

Amb els anys el negoci alt-empordanès va continuar evolucionant. Un exemple d'això va ser la terrassa que es va inaugurar, que va fer les delícies dels usuaris durant els mesos de calor i xafogor. Però un dels punts culminants va arribar el juliol del 1999, quan els responsables van decidir ampliar el negoci amb una genial idea: convertir-lo en el primer bufet lliure no ubicat en un hotel de la província.

La decisió no podia ser més encertada. Els plats de Can Janot no van deixar de captivar als clients, ja fossin els usuaris més incondicionals així com estiuejants o comensals de pas. Però sobretot es van fer un nom referencial entre les famílies. Tant és així que la gran afluència de famílies amb nens va propiciar l'aflorament d'un nou espai dedicat a la mainada.

La darrera idea va tenir lloc el 2016, quan un dels fills dels restauradors, en Jordi Córdoba Prat, juntament amb el jove Arnau Triola, van impulsar el ButiWorld Land, una Food Truck amb música en un entorn privilegiat. El mateix Córdoba, recorda el recorregut iniciat pels seus pares amb un somriure i un agraïment molt concís: "La història del nostre establiment de ben segur que no ha vingut per sort, sinó per les ganes i moltes hores de treball de la nostra família i dels treballadors que hi han estat. L'èxit de Can Janot el vull agrair als nostres fidels clients que no han deixat mai de creure amb nosaltres, ni en els bons moments ni en els dolents, uns clients que ens han vist créixer personalment i professionalment i dels qui he après i espero seguir aprenent cada dia".


Autor: Redacció


#navata #canjanot #altemporda


#navata #canjanot #altemporda






Comentaris (2)

Rosa Gou 2018-06-17 22:24:09

Jo recordo perfectement els inicis de can Janot. Sempre hi he rebut un tracte exc.celent. A els pares desitjar.vos una llarga vida de tranquilitat i bons aliments que us ho heu ben guanyat. I a els fills desitjarvos molta sort en el cami que seguiu a partir d'ara. Sous molt trempats i segurisim que us ira molt be.

Carol 2018-06-18 17:03:20

Gracies Can Janet a tot el equip I molta sort per vostres nous reptes. Que segur serán grans



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...