Notícies més llegides





La Selva


Blanes

ERC donarà suport als pressupostos de Blanes

La Selva  -  15/06/2018  -  20:21

El grup ha acordat mesures amb l'equip de govern per buscar solucions "a les mancances socials bàsiques"


ERC Blanes

ERC Blanes



El grup municipal d'ERC a Blanes donarà suport als pressupostos municipals. Unànimement, l'assemblea local ha decidit donar el sí als comptes per acabar amb l'endarreriment dels pressupostos i contribuir a reduir la precarietat del municipi amb algunes partides negociades amb l'equip de govern.

La secció local es va reunir ahir en assemblea per debatre la proposta que el grup municipal republicà a l'ajuntament ha estat treballant amb l'actual equip de govern i decidir si mantenia o no la negativa als comptes, que ja s'havien hagut de retirar de l'ordre del dia del ple anteriorment per manca de suports.

"Un cop l'equip de govern municipal s'ha mostrat decididament disposat a seure i parlar de les propostes que el grup municipal d'ERC li havia fet arribar, un requisit indispensable per poder entrar a parlar amb ells tal com havia establert l'anterior assemblea del 28 de maig, hem vist necessari debatre els punts pactats per tal de decidir si convenia o no canviar la decisió negativa que el nostre partit ha mantingut en l'aprovació dels pressupostos del 2018", apunten els republicans.

Un cop debatuts tots els punts de la proposta "i amb la voluntat de donar resposta a les demandes de diferents col·lectius amb els quals hem treballat, així com a les mateixes reclamacions dels treballadors municipals, l'assemblea ha pres la decisió unànime de donar suport a la proposta de pressupost municipal per l'any en curs, el 2018", diu ERC.

Acabar amb el retard en l'aprovació d'uns pressupostos i la resta de mesures acordades en les propostes pactades, "haurien de permetre iniciar l'obtenció de solucions, dins de l'àmbit municipal, per a les mancances socials bàsiques, cosa que
entenem que ha de ser una responsabilitat compartida per tots els grups municipals", subratlla ERC en un comunicat.

Els republicans assenyalen que es tracten de mesures que plantegen noves partides o en modifiquen d'altres ja existents, però que sobretot "procuren fer un pas endavant més decidit en l'atenció social per tal de pal·liar les situacions més precàries de la nostra ciutadania", assenyala ERC, que apunta que l'acord es farà públic aviat, un cop signat.

"Un cop les dues formacions acordin favorablement els pressupostos, serà que ERC us emplaçarà a una exposició transparent i clara del contingut dels acords presos", remarquen.


Autor: Redacció


#blanes


#blanes






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...