Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona simplifica la tramitació administrativa de les llicències urbanístiques

Actualitat Girona  -  12/06/2018  -  08:40

El consistori ha aprovat avui una modificació de les ordenances amb la qual s'amplien els supòsits en què només cal presentar una comunicació prèvia


Ajuntament de Girona

Ajuntament de Girona



L'Ajuntament de Girona simplificarà la tramitació administrativa de les llicències urbanístiques a través d'una modificació de les ordenances d'edificació municipals. Una de les principals novetats d'aquest canvi, que s'adequa a la normativa urbanística vigent, és que s'ampliaran els supòsits en què només és necessari presentar la comunicació prèvia.

Amb l'entrada en funcionament de la modificació del procediment, s'establirà el règim jurídic de comunicació prèvia, per un costat, en les actuacions que per la seva escassa entitat i dificultat tècnica no requereixin direcció facultativa ni la presentació de documentació tècnica o projecte i, per l'altre, en les obres no incloses dins els actes subjectes a llicències urbanístiques però que atesa la seva complexitat requereixin direcció facultativa i/o presentació de documentació tècnica o projecte.

"Volem que aquesta modificació signifiqui un pas més cap a la simplificació dels tràmits administratius i que ajudin, encara més, a reactivar econòmicament la ciutat, sense descuidar en cap moment el control imprescindible que s'ha d'assegurar des de l'administració per garantir el compliment de la disciplina urbanística", ha explicat el tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Girona, Joan Alcalà.

L'aprovació inicial de la modificació del títol I de les ordenances d'edificació municipals vigents, que porta per títol "De la intervenció administrativa en l'edificació i l'ús del sòl", s'ha fet aquesta tarda per acord de Ple aquesta tarda en el marc del Ple municipal ordinari del mes de juny.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...