Notícies més llegides




La Selva


Caldes de Malavella

La PIC reclama que Caldes aposti clarament pel Camp dels Ninots

La Selva  -  04/06/2018  -  19:56

Critica que la majoria absoluta de CIU al consistori alenteix el desenvolupament del projecte per potenciar-lo


Camp dels Ninots Caldes de Malavella

Camp dels Ninots Caldes de Malavella



La PIC de Caldes de Malavella reclama una aposta clara pel Camp dels Ninots i critica que la majoria absoluta de CiU a l'Ajuntament està alentint el desenvolupament del projecte per potenciar-lo. La Plataforma Independent de Caldes lamenta que, malgrat que el jaciment és clau per al municipi i hi ha un projecte de socialització previst per potenciar-lo, aquest no té l'impuls municipal que requereix i "no avança tan ràpidament com podria".

"Podem constatar que la majoria absoluta de CiU està servint per alentir projectes importants pel poble. I aquest n'és un altre exemple", assenyalen des de la plataforma, que recorda que casualment, els inicis de la PIC van ser poc després de les primeres troballes en aquest jaciment, unes excavacions que sempre desperten interès, tant pels mitjans de comunicació i especialistes com per als curiosos que s'hi acosten.

"Ja des d'aquells primers moments, hem apostat sempre per facilitar i potenciar al màxim el seu desenvolupament des de tots els punts de vista. Després de la declaració de Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN) ja fa uns anys, creiem que s'ha d'apostar més fermament per aquest preuat patrimoni que ens fa únics", insisteix la PIC.

"Hi ha un important projecte de socialització que inclou l'exposició permanent al Castell de Caldes i l'itinerari amb diferents elements informatius, que s'han començat però que no avança tan ràpidament com podria. Des d'aquí demanem que s'hi aposti més fermament, amb els mitjans econòmics que ja s'hi podrien destinar, aprofitant totes les subvencions, parlant i arribant a acords amb els propietaris", apunten des de la PIC. "L'Ajuntament ha d'impulsar els projectes i no anar-hi a remolc", conclouen.


Autor: Redacció


#lapic #caldes #laselva


#lapic #caldes #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...