Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

La formació de robòtica Banyoles ha permès aprendre programació i crear robots a 150 alumnes de secundària

Pla de l'Estany  -  01/06/2018  -  14:23

Han creat robots sortint d'un laberint, fent una cursa d'obstacles, circuits o un partit de futbol




Aquest divendres 1 de juny al matí s'ha celebrat l'acte de cloenda del Robòtica Banyoles d'aquest curs al pavelló del Pla de l'Ametller. A l'acte hi han participat durant el curs escolar uns 150 alumnes d'educació secundària dels 4 instituts de Banyoles que han posat a la pràctica els seus coneixements amb les demostracions de la feina feta. Els alumnes durant el curs han creat robots sortint d'un laberint, fent una cursa d'obstacles, circuits o un partit de futbol. Robòtica Banyoles, està impulsat pel servei d'Educació de l'Ajuntament de Banyoles i els centres educatius de la ciutat.

Enguany Robòtica Banyoles ha tancat la seva quarta edició. El pavelló del Pla de l'Ametller s'ha convertit en un gran laboratori de robòtica on els alumnes d'educació secundària han intercanviat experiències i après programació. A part dels robots, fins i tot els alumnes del Pere Alsius s'han atrevit a dissenyar una cursa de camells com les que tradicionalment es poden jugar a les fires.

La jornada de cloenda s'ha desenvolupat des de les 12 a les 2 del migdia. Ha començat presentant projectes i han continuat amb una ronda d'intercanvi i coneixements de la quinzena de projectes.

La regidora d'Educació de Banyoles, Ester Busquets, ha valorat molt positivament la formació en robòtica per als alumnes. Segons Busquets, entre altres beneficis formatius, "fa augmentar la creativitat i l'emprenedoria, de fet, any rere any van millorant els robots i projectes de robòtica que es poden veure als actes de cloenda".

L'activitat Robòtica Banyoles vol ésser una experiència per fomentar la tecnologia, la creativitat i l'esperit emprenedor. Es planteja com un treball col·laboratiu entre centres i la implicació d'empreses i investigadors en aquest àmbit. Tots plegats comparteixen el seu coneixement i experiència amb els joves i així poden apropar l'àmbit escolar i l'àmbit empresarial tot facilitant l'aprenentatge.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...