Notícies més llegides



La Selva


Riudarenes

El Benvinguts a Pagès de la Selva confirma la seva evolució

La Selva  -  31/05/2018  -  13:57

L'edició d'enguany, que se celebrarà els dies 9 i 10 de juny, comptarà amb la participació de 17 productors, restaurants, allotjaments i entitats


Presentació Benvinguts a Pagès de la Selva / GN

Presentació Benvinguts a Pagès de la Selva / GN



Salvador Balliu




El Rebost de Can Moragues, a Riudarenes, s'ha convertit avui en l'escenari de la presentació de la tercera edició del Benvinguts a Pagès de la Selva, esdeveniment que celebrarà la seva tercera edició els pròxims dies 9 i 10 de juny.

Davant d'un dels horts ecològics de l'espai gestionat per la Fundació Emys, s'hi han aplegat personalitats municipals i alguns dels protagonistes que participaran enguany al Benvinguts a Pagès selvatà, un cap de setmana de visites gratuïtes a explotacions agràries de la comarca gironina. En total, enguany hi participaran 17 productors, restaurants, allotjaments i entitats, 5 més que l'any passat.

Així, formaran part de l'esdeveniment d'enguany l'Espai Can Mir (Riudarenes), la Granja El Provençal (Riudellots de la Selva), la Granja Mas Bes (Salitja-Vilobí d'Onyar), Can Moragues (Riudarenes), J&M Pagesos Blanes (Blanes), l'Hostal Bonaterra (Maçanet de la Selva), el Restaurant l'Aliança 1919 (Anglès), el Restaurant la Crosa (Sant Dalmai-Vilobí d'Onyar), el Restaurant Marítim (Tossa de Mar), Mas Salom Turisme Rural (Caldes de Malavella), Masia el Baxaus (Arbúcies), Turisme Rural Mas Romeu (Arbúcies), l'Hotel Balneari Vichy Catalan (Caldes de Malavella), l'Hotel Pinxo (Santa Coloma de Farners), Vilar Rural (Sant Hilari Sacalm), La Selvaseria (Vidreres) i Museu de la Pagesia (Fogars de la Selva).

Durant l'acte de presentació, l'alcalde de Riudarenes, Jordi Gironès, ha destacat l'empenta dels productos locals per divulgar i donar a conèixer "els productes del territori i el mateix territori". "Benvolguts a Pagès em sembla una iniciativa perfecta", ha afegit el batlle selvatà.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha ressaltat el valor divulgatiu de la iniciativa: "Benvinguts a Pagès és una bona via perquè la gent vegi l'alta qualitat dels nostres productes i d'allà on surten. Estem parlant d'una comarca que té mar, muntanya i plana, i això fa que hi hagi diferents productes com ara el peix, el salsifí o la carn". "Aquest esdeveniment és una oportunitat única perquè els visitants puguin entrar a dins i veure com s'elaboren aquests productes. La gent ho ha valorat molt bé en les últimes edicions i això fa que ho repetim amb moltes ganes", a agregat Balliu.

Qui també ha estat present a l'acte és el conseller de Turisme del Consell Comarcal de la Selva, Quim Vivas, que ha valorat la pluralitat de productes elaborats a terres selvatanes: "El que d'entrada pot semblar un inconvenient és, en definitiva, un gran avantatge: tenim productes molt diversos com poden ser els làctics, la fruita o els formatges. I cada vegada la iniciativa compta amb més gent involucrada, la qual cosa demostra la consolidació del Benvinguts a Pagès, la iniciativa és cada vegada més coneguda".


Autor: Redacció


#laselva #benvingutsapages


#laselva #benvingutsapages





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...