Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Olot, seu d'un Tryout de futbol per a joves amb talent

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  30/05/2018  -  18:06

Una vintena de joves participen d'aquest esdeveniment que ha començat aquest dimecres i durarà fins dissabte. L'objectiu de la iniciativa, que impulsen els jugadors de la UEOlot Lluís Micaló i Roger Vidal, juntament amb el també futbolista gironí Marc Serramitja, és posar en contacte joves futbolistes amb representants de clubs




Lluís Micaló



Mar Roca



Jugadors




Aquest dimecres a les 10h del matí han començat els entrenaments del Barcelona Football Tryout, que des d'avui i fins dissabte se celebra a Olot. Els camps de futbol del Morrot són uns dels espais que acullen el campus organitzat per Lluís Micaló i Roger Vidal, jugadors de la UEOlot, i Marc Serramitja jugador actualment del Poblense mallorquí.

El Barcelona Football Tryout neix amb l'objectiu d'ajudar a joves talents del món de futbol a fer un pas endavant en la seva carrera. L'esdeveniment vol crear l'entorn més adequat per tal que els jugadors puguin mostrar les seves habilitats i que els representants dels diferents clubs puguin observar-los. L'esdeveniment vol donar als jugadors l'oportunitat de trobar un equip que s'ajusti a les seves característiques i, al mateix temps, proposar als clubs jugadors que els poden ser interessants, tant per l'edat com per les seves condicions.

Un total de 23 joves d'entre 17 i 25 anys participen del Football Tryout. Provenen de països com Argentina, Kenya, Perú, Estats Units... on juguen amb equips de diferents categories i ara aspiren a trobar un nou conjunt. A Olot tindran l'oportunitat de ser observats per diferents clubs de primer nivell de Catalunya i Espanya, i també algun de l'estranger, durant els diferents dies d'entrenament i de partit. "Com a ciutat estem molt contents de poder acollir aquesta iniciativa que reuneix els valors de l'esport, amb joves esportistes en unes instal·lacions municipals són les del Morrot" ha explicat la regidora d'Esports d'Olot, Mar Roca, que aquesta tarda ha visitat el Tryout i ha atès els mitjans de comunicació amb Lluís Micaló i Marc Serramitja.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (1)

Josep 2018-06-02 20:28:53

Us felicito per aquesta iniciativa que pot ajudar a gent jove a tirar endavant en el difícil món de l'esport professional. Una vegada més, Catalunya és terra d'iniciatives.



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...