Notícies més llegides




La Selva


Vidreres

L'Escola Municipal de Música de Vidreres celebra el quart de segle

La Selva  -  29/05/2018  -  13:45

L'efemèride, recollida en un llibre escrit per Esther Carrillo, se celebrarà aquest diumenge amb diverses activitats


Escola Municipal de Música de Vidreres

Escola Municipal de Música de Vidreres



L'Escola Municipal de Música de Vidreres està d'enhorabona. Aquest proper diumenge, 3 de juny, l'equipament commemorarà el seu 25è aniversari amb diverses activitats. Així, a les cinc de la tarda se celebrarà una cercavila a càrrec dels gegants, grallers i grup de percussió de Vidreres des de Can Xiberta, una activitat que resseguirà el següent itinerari: Orient, Dr. Deulofeu, Plaça de l'Església, Catalunya, Jaume Ferrer i, altra vegada, Can Xiberta.

Poc després, a tres quarts de sis, es repartirà un berenar per a tots els infants i joves participants, mentre que a un quart de set, a la plaça de Can Xiberta, hi haurà un concert a càrrec de la Big Band de Vidreres i els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Vidreres, Sils i Hostalric, amb la col·laboració de Veus de Caulés, alumnes de les escoles de primària de Vidreres i el músic i compositor Tòfol Martínez.

'25 anys fent música'

D'altra banda, per recordar aquestes noces de plata de l'equipament selvatà la professora Esther Carrillo ha recollit les memòries escrites per en Joan Castillo, el director del centre, en el llibre '25 anys fent música' 1992-2017; Vivències d'una professora: Esther Carrillo.

La publicació repassa els orígens de l'escola, gestada en plenes Olimpíades de Barcelona, i la seva evolució amb el pas dels anys: des dels inicis com a taller de guitarra a la sala d'actes de l'Ajuntament de Vidreres fins a l'actualitat, quan l'escola, reconeguda per la Generalitat de Catalunya, acull una mitjana d'uns 200 alumnes per curs, més de mil usuaris, gairebé un centenar de professors, dues seus –Sils i Hostalric- i una escola associada a Tossa de Mar.

El llibre repassa tota aquest llarga trajectòria i el laboriós procés que ha seguit per arribar al punt actual. En concret, l'obra consta d'un resum de cada curs, amb un 'recordo' on l'autora explica anècdotes de cada època; i un 'va passar' que serveix per detallar els esdeveniment més destacats de l'any al món, a tall d'efemèride. A més, la publicació també ofereix un llistat amb els noms de tots els alumnes i professors que han passat per l'escola –tots els que s'han pogut aconseguir a través de la documentació-.

El llibre és gratuït, tenint en compte que es pot aconseguir en format PDF a través de l'enllaç www.vidreres.cat. D'aquí a un temps hi haurà algun exemplar imprès que es podrà llegir al Centre Cívic del poble, a la Biblioteca o a l'Ajuntament.


Autor: Redacció


#vidreres #laselva


#vidreres #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...