Notícies més llegides



La Garrotxa


Olot

La patinadora Anna Quintana, l'escriptor Joan Llensa i l'emprenedor Joan Plana, candidats a Garrotxí de l'Any

La Garrotxa  -  24/05/2018  -  12:13

Han estat les opcions més proposades en la fase popular i ara el jurat en triarà el guanyador, que se sabrà el 8 de juny




La patinadora Anna Quintana, l'escriptor Joan Llensa i l'emprenedor Joan Plana són els tres candidats al premi Garrotxí de l'Any, els guardons impulsats pel Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot per reconèixer les persones, empreses o entitats que han contribuït a la projecció i el progrés de la comarca durant el 2017 i que arriben enguany a la tretzena edició.

El guanyador es coneixerà el dia 8 de juny a la Nit del Garrotxí de l'Any, que se celebrarà al restaurant La Deu d'Olot. El premiat agafarà el relleu a la guanyadora de l'any passat, la doctora enginyera industrial i economista Maria Pilar Curís.

La tria, fruit de la votació popular, inclou l'esportista del Club Patinatge Olot Anna Quintana (Olot, 1985), amb un palmarès que inclou 13 títols europeus i 11 ors mundials, entre d'altres; Joan Llensa (Sant Joan les Fonts, 1977), autor entre altres obres de l'antologia "Todo lo que no puedes ver", ambientada a la Garrotxa i que s'ha convertit en un exit de vendes a Espanya, Alemanya, Mèxic i els Estats Units; i també Joan Plana (Olot, 2000), un estudiant i emprenedor, cofundador de l'startup Wherever You Want i realitzador del primer concert hologràfic de la història, teletransportant un artista de Barcelona a San Francisco.

Després d'escollir les tres propostes més votades pels garrotxins, el premi entra en la segona fase i ara serà el jurat qui triarà el guanyador.

El jurat del Garrotxí de l'Any està presidit pel president del CIT d'Olot, Josep Andrés, i l'integren l'advocada i assessora d'empreses Glòria Castells; el director de La Comarca d'Olot, Òscar Cabana; el pastisser Jordi Ferrer; l'empresari Albert Jordà; Joan Manuel Robles, d'Olot Televisió, la directora de la Fundació Tommy Robredo, Magalí Ruiz; la presidenta d'Alba, Associació de Dones de la Garrotxa, Catalina Sellas; l'activista cultural Jordi Sellas i el director de Ràdio Olot, Joel Tallant.

Durant la Nit del Garrotxí de l'Any també s'entregarà el premi a la trajectòria personal, a la iniciativa empresarial, a la iniciativa social i a la promocional. Els cinc guanyadors rebran una escultura de bronze realitzada per l'artista olotí Narcís Coderch.

L'acte d'entrega estarà conduït pel periodista i director l'Olot Televisió, Albert Brossa, que és membre de la junta directiva del Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot des del 2001.

Les places són limitades, i els tiquets per assistir-hi es poden adquirir a les oficines del Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot o trucant al 972 27 02 42.


Autor: Redacció


#olot #garrotxidelany


#olot #garrotxidelany


Notes relacionades

El premi Garrotxí de l'Any es coneixerà el 8 de juny





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...