Notícies més llegides




Alt Empordà


Llançà

Nova oficina de denúncies a la Policia Local de Llançà

Alt Empordà  -  03/05/2018  -  17:28

Els Agents de la Policia Local de Llançà han rebut formació dels Mossos d'esquadra de Figueres i han realitzat pràctiques reals de recepció de denúncies


Signatura del conveni

Signatura del conveni



La Policia Local de Llançà aquest dia 2 de maig de 2018 ha signat juntament amb el Cos dels Mossos d'Esquadra de Figueres, un acord, protocol·litzat pels dos responsables tècnics respectius, l'Inspector Alfons Sànchez i el Sotsinspector del Cos de Llançà Jaume Simón, davant l'Alcalde Pere Vila i Fulcarà i el Regidor d'Interior Francesc Guisset, a través del qual la Policia Local recollirà les denúncies de robatori en interior d'habitatge i vehicles, furts, pèrdues d'objectes, danys a vehicles i habitatges, i estafes bancàries. D'aquesta manera el Cos Municipal amplia els seus serveis perquè els ciutadans de Llançà no s'hagin de desplaçar a Figueres sobretot a la temporada d'estiu.

Els Agents de la Policia Local de Llançà han rebut formació dels Mossos d'esquadra de Figueres i han realitzat pràctiques reals de recepció de denúncies des del desembre passat, i fins a la data d'avui i en les oficines del Cos policial de Llançà, ja s'han recollit un total de 23 denúncies en els tres darrers mesos, entre les quals:

· 8 denúncies de robatori amb força a domicilis.
· 4 denúncies de pèrdues d'objectes.
· 1 diligència informativa per insults i amenaces.
· 1 diligència informativa per discussió entre veïns.
· 1 diligència informativa d'una agressió.
· 1 denúncia per danys a vehicle.
· 3 denúncies per danys a vivenda.
· 1 denúncia per maltractament en l'àmbit de la llar.
· 3 denúncies de furts.

La policia local ha destinat a 1 caporal i 3 agents a la recepció de denúncies, d'aquesta manera actualment es poden recollir denúncies de dilluns a divendres de 8 del matí a 20h de la tarda durant tot l'any.

El Regidor d'Interior Sr. Francesc Guisset, i el Cap de la Policia Local el Sotsinspector Jaume Simón Argemir, manifesten que gràcies a aquesta col·laboració entre els dos cossos policials, aquesta ja ha donat els seus fruits, ja que en poder presentar denúncies a Llançà es té constància immediatament dels fets delictius i gràcies a la coordinació policial ja s'han practicat les primeres detencions.

La voluntat del Cos de Policia Local és poder recollir denúncies tots els dies de l'any, i que aquest servei es pugui ampliar en un futur.


Autor: Redacció


#policialocal


#policialocal





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...