Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Arriba la Festa Major de Ripoll 2018

El Ripollès  -  03/05/2018  -  15:34

Una Festa Major que presenta novetats i en la que hi haurà opcions per a tots els públics


Festa Major a Ripoll

Festa Major a Ripoll



Un any més, la Festa Major de Ripoll inunda el mes de maig d'activitats per a tots els gustos i edats. El gruix d'activitats es concentrarà entre el 9 i el 13 de maig amb propostes per poder gaudir cada dia de la Festa Major.

A més dels actes que ja són una tradició com el Pregó d'inici de Festa Major, que aquest any serà a càrrec de la Fundació Map, l'ofici Solemne de Sant Eudald, la tornaboda o l'espectacle piromusical, i haurà novetats a destacar.

Enguany s'ha incorporat a l'organització de la Festa Major, la comissió de Festes Infantil. Aquesta està formada per un grup de pares i mares que de forma voluntària han organitzat totes les activitats adreçades a infants.

Coincidint amb l'inici de la Festa del Ramadà, el Col•lectiu Fath prepararà pel dijous 10, una degustació gratuïta de productes típics d'aquestes dates.

Una altra novetat és el Vermut i la tarda electrònica, el dissabte 12 de maig de les 12 a les 21 h. a la llera el riu ter, al seu pas pel Mestre Guich. Nou hores de música electrònica de diferents estils, amb servei de bar, activitats vàries, concursos, etc.

També cal destacar la trobada gegantera del diumenge amb la presencia de més de 30 colles, que faran la plantada de gegants al Passeig del Pla.

En el marc de la programació musical cal destacar l'actuació de Doctor Prats i Va Parir Tour que tocaran la nit del dissabte o de Buhos que serà el plat fort de dissabte a la nit.

Des de l'Ajuntament es vol agrair una vegada més a la Comissió de Festes, a les entitats i associacions i a tots els voluntaris i voluntàries que fan possible la Festa Major de Ripoll.


Autor: Redacció


#ripoll #festamajor


#ripoll #festamajor


Arxiu adjunt

Programa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...