Notícies més llegides



Andorra


Andorra

El Cos de Policia organitza un seminari sobre el terrorisme i els processos de radicalització

Andorra  -  24/04/2018  -  17:10

El seminari, realitzat en base a estudis acadèmics, l’ha impartit Juan Anton Mellón, que és catedràtic de Ciència Política i de l’Administració de la Universitat de Barcelona




El Cos de Policia d'Andorra ha organitzat aquest matí el seminari "Intel·ligència i anàlisis estratègica. Índex de Radicalització".

El seminari, realitzat en base a estudis acadèmics, l’ha impartit Juan Anton Mellón, que és catedràtic de Ciència Política i de l’Administració de la Universitat de Barcelona. En l’actualitat Mellón dirigeix el grup de recerca (GRIUB) centrat en diferents aspectes dels processos de radicalització, i en les mesures i polítiques públiques per contrarestar i combatre aquest fenomen; havent redactat informes al respecte per a administracions diverses tant d’àmbit local, provincial i estatal. Han assistit al seminari 115 persones procedents de diversos àmbits professionals (policia, justícia, col·legis d’advocats i psicòlegs, centres escolars, etc).

S’han estudiat, de manera detallada, els procediments de radicalització i els seus mecanismes. En particular s'ha incidit en els denominats indicadors de radicalització, l'estudi dels quals, pot permetre la detecció precoç d’aquests processos. Igualment, s'han analitzat els avanços en matèria de contrarradicalització i quines mesures poden ser concebudes i desenvolupades per fer front a aquests processos. El Cos de Policia ja fa anys que compte amb un grup dedicat a les activitats terroristes que s’està reforçant i especialitzant per fer front als reptes actuals.


Autor: Redacción


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...