Notícies més llegides




Política


Blanes

Aquest dissabte converses amb Gabriel Rufián i el candidat a l'alcaldia d'ERC a Blanes

Política  -  18/04/2018  -  11:34

A la Plaça d'Espanya (plaça que molts tenim la voluntat que acabi essent anomenada Plaça de l'1 d'octubre!) per poder compartir aquest inici de projecte que se'ns anuncia des d'ara, a un any llarg vista, amb la millor de les fortaleses que aquest partit que represento té: la seva gent.


ERC Blanes

ERC Blanes



Estimats conciutadans, estimades conciutadanes, 
 
El proppassat dia 6 d'abril, una assemblea oberta formada per militants, simpatitzants i amigues i amics d'ERC, va nomenar-me Candidat a l'Alcaldia de Blanes per a les Eleccions Municipals del 2019. Aquest dissabte, 21 d'abril, a les 12h, ERC de Blanes, en companyia del Diputat al Congreso de los Diputados, Gabriel Rufián, conduïts tots plegats per la companya Marina Vall-llosada, fem la presentació pública de la meva candidatura. Una candidatura que encapçalaré, orgullosament, en nom de tots vosaltres.
 
Us convido personalment que assistiu aquest dissabte a la Plaça d'Espanya (plaça que molts tenim la voluntat que acabi essent anomenada Plaça de l'1 d'octubre!) per poder compartir aquest inici de projecte que se'ns anuncia des d'ara, a un any llarg vista, amb la millor de les fortaleses que aquest partit que represento té: la seva gent.
 
Em sento molt satisfet de rebre a Blanes, un cop més, el company Gabriel Rufián, ja que ell és avui una de les veus més contundents i incansables en la defensa dels principis i dels valors que arrelen més en la nostra identitat: esquerra, justícia, dignitat i denúncia de la corrupció i dels corruptes. Ell, la Marina, vosaltres i moltíssima ciutadania d'arreu, però sobretot d'aquí, blanenca, sereu sempre els qui orientareu la meva feina aquesta anys. Ho sé, perquè aquests tres anys que l'Albert i jo portem representant-vos ha estat així: som on som perquè ens agrada enfrontar les dificultats i veure la manera de convertir-les en oportunitats o en problemes resolts. Tots dos hem entès que, com a persones d'esquerres, i republicanes, el servei als veïns i veïnes, l'honestedat i no mentir mai han de contin uar essent la raó per la qual un dia vam decidir fer un pas endavant per fer política municipal.
 
Us agrairé, doncs, que em vulgueu acompanyar i que ajudeu, només amb la vostra presència, a construir un Blanes que ha de créixer per l'esquerra per fer l'única política possible al servei de tothom, la que podem fer els homes i les dones d'esquerres, la que millor sabem fer els homes i les dones d'Esquerra Republicana de Catalunya.
 
Veniu, conversem plegats i celebrem-ho perquè a partir d'ara seran molts els moments en què haurem d'estar disposats al servei a Blanes i a la República Catalana. Jo ho estic, del tot. Sé que puc comptar amb vosaltres, sé també que vosaltres podreu comptar amb tots els militants d'aquest partit per fer una magnífica feina en la nostra societat.
 
Salut i República! 
 
Fem créixer Blanes, per l'esquerra, al servei de tothom!
 
Àngel Canosa i Fernández
Candidat a l'Alcaldia de Blanes 2019


Autor: ERC BLANES


#blanes


#blanes #erc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...