Notícies més llegides



Esports


Girona

El Girona perd a casa per primer cop en quatre mesos

Esports  -  13/04/2018  -  21:02

El partit contra el Betis acaba 0 a 1 després que hagin anul·lat tres gols als gironins


Víctor Adrian Jurado Reliche / GN

Víctor Adrian Jurado Reliche / GN



El somni europeu del Girona FC queda una mica més lluny després que els blanc-i-vermells hagin perdut avui a casa contra el Betis, en un partit en què han vist com els anul·laven tres gols per fora de joc. Tot i el 0 a 1 contra els andalusos, els locals ho han fet tot per merèixer l'empat.

Els de Machín arribaven al partit amb necessitat de guanyar, després d'un mes en què els resultats no els han acompanyat i han sumat tan sols un punt dels darrers nou en joc en un moment en què aspiraven a tot. El cert, però, és que Montilivi era un talismà pels gironins, on no havien perdut des de feia quatre mesos, amb sis partits vençuts i un empat, aconseguit contra el Llevant en el darrer matx a casa.

La ratxa s'ha acabat avui per culpa del Betis, que ha aparegut a Girona després d'encadenar quatre victòries consecutives i liderant la lluita per les places europees, amb 49 punts, dos més que el Vila-Real, tres més que el Sevilla i a cinc del Girona.

Amb 11.286 espectadors a Montilivi, que han aguantat la pluja que queia aquest vespre a la capital gironina, la primera part ha estat igualada, amb estadístiques similars per part dels dos equips, però el Betis ha fet valer el seu encert de cara a porta. Els gironins han vist com l'àrbitre els anul·lava un gol al minut 25, perquè Juanpe ha fet la rematada en fora de joc. El que sí que ha pujat al marcador ha estat el tir de Loren, que ha marcat un gran gol al minut 35 gràcies a una bona assistència de Joaquín. El Girona ha tingut noves oportunitats clares per marcar en els primers 45 minuts, però se n'ha anat al descans en blanc.

Ja en la segona meitat, s'ha repetit la situació de la primera part en dues ocasions, i dos gols gironins més, ara obra d'Stuani, també han estat anul·lats per fora de joc. El tercer gol anul·lat ha indignat especialment els seguidors de l'equip local, perquè Stuani estava en una posició correcta. El partit s'ha anat escalfant i ha acabat amb una groga per Granell, que es perdrà el partit de la propera jornada al camp de l'Alabès. També han estat amonestats Portu i Juanpe, just abans del xiulet final.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...