Notícies més llegides




La Selva


Caldes de Malavella

La PIC critica la manca de resultats del Servei d'Habitatge de Caldes

La Selva  -  13/04/2018  -  16:28

La formació reclama una "política seriosa" que inclogui un Pla d'Habitatge i una borsa de lloguer social important


Ajuntament de Caldes

Ajuntament de Caldes



La Plataforma Independent per Caldes (PIC) ha reclamat una vegada més un dels seus clams cabdals, "una política d'habitatge social amb majúscules", recordant que l'Ajuntament té "la capacitat econòmica per dur-la a terme". En concret, la formació destaca que després de més de tres anys del funcionament del Servei d'Habitatge "els resultats són molt minsos".

La PIC recorda que de moment s'han atès pocs casos, una cinquantena, i assenyala que la majoria d'aquests "responen bàsicament a problemàtiques d'exclusió social, de les quals se n'han resolt algunes", tot i que també apunta que una part de la tasca s'ha dedicat a problemàtiques d'ocupació. "El servei, tal com està plantejat, no dona per més", afegeix el partit en un comunicat.

Des de la formació subratllen que ja fa temps que demanen una "política d'habitatge seriosa", una eina que disposa d'un "Pla d'Habitatge (PLH) i una borsa de lloguer social i important". "A Caldes hi ha moltes famílies i gent jove i gent gran que tenen problemes d'accés a l'habitatge sense estar en risc d'exclusió social; comprar un habitatge és car i n'hi ha pocs de lloguer, en general amb preus alts", afegeix la PIC.

La proposta

Per alleugerir aquest context, la formació proposa dedicar un "percentatge significatiu de la venda de patrimoni", especialment de les parcel·les del Golf PGA, tot i que critica que l'equip de govern "té altres prioritats". "Fa un any i mig que està pressupostat dedicar un petit percentatge a l'habitatge social, però encara no ha fet res, al contrari, s'ha modificat la normativa del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) amb el nostre vot en contra per no haver-hi de dedicar ni cinc", diu la PIC.

Alhora, el partit també focalitza les seves crítiques envers la gestió de l'alcalde Salvador Balliu, el responsable d'Urbanisme del consistori: "Es dedica als seus diversos negocis immobiliaris al municipi en les estones lliures que li permeten les seves múltiples responsabilitats".


Autor: Redacció


#caldesdemalavella #ajuntament


#caldesdemalavella #ajuntament





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...