Notícies més llegides




Catalunya


Barcelona

CaixaBank, escollit per quart any consecutiu Best Bank in Spain per Global Finance

Catalunya  -  05/04/2018  -  16:46

El premi té en compte elements objectius com la implantació en el territori, la rendibilitat, el servei al client i la innovació en els productes


CaixaBank

CaixaBank



CaixaBank ha estat escollit per quart any consecutiu com a millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2018) per la revista nord-americana Global Finance. La publicació ha valorat que l'entitat ha assentat les bases per èxits futurs ajustant-se a les necessitats dels seus clients en un entorn i en un mercat altament competitius.

L'entitat, presidida per Jordi Gual, de la qual Gonzalo Gortázar n'és el conseller delegat, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.379 oficines. El banc ostenta el lideratge en assegurances d'estalvi, plans de pensions i fons d'inversió per recursos gestionats, amb una quota en estalvi a llarg termini del 21,3%.

El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha considerat que "aquest guardó suposa un nou reconeixement a una manera de fer banca, compromesa amb l'entorn, socialment responsable, amb vocació social i que contribueix al desenvolupament de les persones i del conjunt de la societat. Aquesta aposta ens ha portat a ser líders i a afrontar amb èxit els reptes i les oportunitats que s'han presentat ".

Per la seva banda, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de l'entitat, ha assenyalat que "CaixaBank ha tornat a demostrar una sòlida posició de solvència, ampliant el lideratge en el mercat ibèric, oferint serveis més eficients als nostres clients gràcies a un esforç en innovació i a la implantació de noves eines comercials i de gestió tot i la forta competència del sector".

La publicació fa entrega d'aquests premis des de fa 25 anys, atenent criteris tant de creixement de patrimoni o rendibilitat, com de servei al client, desenvolupament de nous negocis i d'innovació en els productes. Les entitats premiades han estat triades després de les consultes amb executius financers, banquers i analistes de tot el món.


Autor: Redacció


#barcelona


#barcelona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...