Notícies més llegides




Andorra


Andorra

Els comuns d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria col·laboren amb la cursa dels Banders

Andorra  -  03/04/2018  -  20:25

La cursa tindrà lloc el proper 21 d'abril, i tots els beneficis es destinaran a l'associació Hi Arribarem, que permet gaudir de la muntanya a les persones amb diversitat funcional




La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, han signat aquest dimarts el conveni de col·laboració per a la segona Cursa d'Enclar, organitzada pel Cos de Banders.

La cursa tindrà lloc el proper 21 d'abril, i tots els beneficis es destinaran a l'associació Hi Arribarem, que permet gaudir de la muntanya a les persones amb diversitat funcional.

En aquesta ocasió, la cursa comptarà amb un recorregut llarg de 16 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell, i un de curt de 10 quilòmetres i 1.140 metres de desnivell. Així, el director del Cos de Banders, Miquel Rossell, ha informat que ja s'han inscrit 75 persones, i per tant es preveu superar la participació de la primera cursa, que va ser de 77 inscrits.

Amb el conveni signat aquest dimarts, els comuns d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria garanteixen la seva aportació de 1.500 euros cada Comú per a aquest any i per al següent. A més, les corporacions col·laboren en l'organització de la cursa facilitant material.

La cursa, que recorre la zona del vedat d'Enclar, té un triple objectiu: esportiu, solidari i de descobriment del vedat d'Enclar. Com a novetat, aquest any hi haurà una arrossada popular per als corredors i per als qui vulguin assistir només a l'arrossada per sis euros, sense participar a la cursa. Les inscripcions es poden fer fins a l'11 d'abril a www.topcrono.net per un preu de 15 euros.

També col·laboren en l'organització de la cursa la Farmàcia Sant Eloi, Bee Clean, Dynafit, el Centre Andorra Sostenible, Multisegur Assegurances i Estació Enclar Carburants Andorrans.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...