Notícies més llegides



Lleida


Lleida

Milers de lleidatans i lleidatanes omplen els espais de lleure de la ciutat per celebrar el Dilluns de Pasqua

Lleida  -  02/04/2018  -  17:12

Les Basses segueix essent el lloc preferit per menjar la Mona, malgrat que els ciutadans també han escollit altres indrets com la Mitjana, l’Ermita de Grenyana, Serra Llarga, el Parc del Vilot, Llívia i les partides de l’Horta




Els espais de lleure de la ciutat han tornat a omplir-se un any més per celebrar el Dilluns de Pasqua. Milers de lleidatans i lleidatanes han seguit fidels a la tradició de menjar la Mona amb familiars i amics, essent el Parc Municipal de les Basses un dels llocs de referència on anar a passar el dia, pel fet de gaudir de les zones de pícnic i els espais verds que l’envolten. La Paeria, preveient l’afluència de persones, ha condicionat aquests darrers dies el parc municipal, perquè estigués tot a punt per a la celebració.

L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha realitzat una visita al parc municipal i ha comprovat com estaven funcionant els treballs de manteniment realitzats, alhora que ha conversat amb els lleidatans que han escollit les Basses per gaudir del dia de festa i que s’han interessat pel projecte de recuperació del parc urbà.

Peris els hi ha informat que l'Ajuntament impulsarà aquest mateix estiu la primera actuació de remodelació d'aquest entorn, dins del pla especial urbanístic del parc, el qual es va presentar al setembre. Aquest primer projecte se centra en la reubicació i millora de la zona de pícnic i barbacoes del parc, que són, junt amb la zona esportiva, les activitats amb més ús actualment.

L'espai actual de pícnic, que acaba de ser condicionat i netejat per la celebració del dia de la Mona, forma part del recinte del futur càmping, de manera que es condicionarà un nou espai de 900 metres quadrats, prop de la zona esportiva, amb condicions molt millors.

El projecte compta amb un pressupost de 150.000 euros i inclou la col·locació de nou mobiliari com taules de pícnic, barbacoes, piques i zona de recollida de deixalles, així com una anàlisi de l'estat de l'arbrat i la plantació de nous arbres. També està previst enderrocar les barbacoes, piques i taules de l'emplaçament actual i habilitar nous camins amb paviments tous, per on no es permetrà passar als cotxes, que hauran d'estacionar a les zones d'aparcament habilitades. També s'aprofitarà per arranjar les illetes, que hi ha a l'entrada del parc, i renovar la tanca que el separa de la carretera.

El temps ha convidat els lleidatans a sortir a gaudir dels diferents indrets a l’aire lliure que ofereix Lleida. El parc de la Mitjana, el parc del Vilot de Sucs, Llívia, Serra Llarga, l’Ermita de Granyena, la canalització del riu Segre o altres racons de les partides de l’Horta han estat alternatives que cada cop prenen més relleu per passar aquesta jornada festiva.


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...