Notícies més llegides




La Garrotxa


Santa Coloma de Farners

Més de 400 persones al concert de Pablo Abraira a Sant Joan les Fonts

La Garrotxa  -  27/03/2018  -  22:52

El repertori es va completar amb una cançó de Joan Manel Serrat i amb dues referències a dos dels musicals en els quals va participar en la dècada dels 70: Jesucristo Superstar i Evita


Concert de Pablo Abraira

Concert de Pablo Abraira



El nou pavelló de Sant Joan les Fonts va ser l'escenari, diumenge passat, del retorn del madrileny Pablo Abraira a les comarques gironines, un dels cantants melòdics més populars de la dècada dels 70 a l'estat espanyol i llatinoamerica.

El guateque d'aquest any va començar amb l'actuació del grup garrotxí els volcànics que una vegada més, varen fer ballar el públic assistent amb algunes de les cançons més representatives de les dècades dels 60's, 70' i 80'. Josep Roca, director de Ràdio sant Joan i la resta de col·laboradors del programa "entre amics" varen agrair la complicitat del públic i la col·laboració dels amics de "fans" malgrat que des de fa pocs mesos ja no estan constituïts com a tals.

Més de 400 persones varen gaudir de l'actuació de Pablo Abraira, qui va cantar acompanyat de música en directe amb un concert íntim, proper i molt personal, on va repassar algunes de les cançons més conegudes de la seva discografia "gavilán o paloma", "30 de febrero", així com diverses cançons del seu darrer treball. El repertori es va completar amb una cançó de Joan Manel Serrat i amb dues referències a dos dels musicals en els quals va participar en la dècada dels 70: Jesucristo Superstar i Evita.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...