Notícies més llegides



Alt Empordà


Figueres

La perruqueria Il Figaro fa un pas endavant amb un nou local i productes exclusius

Alt Empordà  -  20/03/2018  -  17:58

La 'Barber Shop' fundada per Daniele Cagnazzo disposa d'un espai acollidor i propi al carrer Vilafant de Figueres


Perruqueria Il Figaro

Perruqueria Il Figaro



La perruqueria Il Figaro de Figueres ha començat el 2018 amb novetats remarcables. El projecte encapçalat per l'italià Daniele Cagnazzo a partir d'ara es troba al carrer Vilafant, en un local propi revestit interiorment amb fusta que combina la modernor dels pentinats i barbes que s'hi tracten amb la rusticitat i tradició d'una professió amb gran història. "Volem que el local transmeti una imatge de barberia autèntica", explica Cagnazzo, qui va arribar a terres alt-empordaneses a l'inici del mil·lenni amb un objectiu molt clar.

"El que jo vull, l'essència d'Il Figaro, és transportar la moda italiana a Catalunya. Vaig sovint a fires italianes per estudiar les últimes tendències i les porto fins aquí", explica el perruquer, un autèntic apassionat de la seva feina. Ara bé, provinent d'Itàlia no només hi arriben pentinats i modes, també productes: des de fa poc, Cagnazzo ha obtingut l'exclusivitat a Catalunya de la marca Italian Crest, una firma d'alta qualitat que brinda una àmplia col·lecció per a barberia: des de ceres, fixadors o cremes d'afaitar fins a espumes o olis. "No només són productes per a la clientela, també els venem a altres perruqueries o intermediaris", assenyala Cagnazzo.

Una llarga trajectòria

El professional italià té experiència a la seva Itàlia natal i també a Alemanya. En tots aquests indrets, a més de Catalunya, Cagnazzo ha anat adquirint un estil molt marcat que ha aconseguit renovar el concepte de perruqueria masculina amb pentinats moderns i acurats que llueixen clients habituals com el pilot de MotoGP, Maverick Viñales, o més recentment el guionista i escriptor vilafantenc Jair Domínguez.

"Fa 27 anys que treballo en aquest sector i des dels inicis a ara hi ha hagut una gran evolució. El món de la perruqueria ha canviat i s'ha modernitzat molt, ja sigui en relació als productes, a les eines o a la mentalitat de la gent: abans hi havia més desinterès per part del client, mentre que ara tothom vol estar a la moda", afegeix Cagnazzo, qui acostuma a tallar els cabells -o a perfilar les barbes- a gent de totes les edats.
 

Il Figaro Barber Shop

Carrer: C/ Vilafant 53, 17600 Figueres

Telèfon: 606 978 480 / 602 565 309

Web: www.peluqueria.hostingempresas.net

 


Autor: Redacció


#perruqueria #barberia #figueres #ilfigaro


#perruqueria #barberia #figueres #ilfigaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...