Notícies més llegides




Esports


Calella de Mar

Álvaro Hodeg (Quick Step Floors), primer líder de la 'Volta'

Esports  -  19/03/2018  -  20:14

Aquesta 98a edició de la "Volta" començava, com ja és habitual en els darrers anys, amb una etapa amb inici i final a Calella


La Volta

La Volta



El colombià Álvaro Hodeg (Quick Step Floors) s'ha convertit aquest dilluns en el primer líder de la "Volta" a Catalunya després d'imposar-se a l'esprint final de la primera etapa, disputada en un recorregut de 152,3 quilòmetres. El jove velocista, de tan sols 21 anys, ha aconseguit ser més ràpid que l'irlandès Sam Bennett i l'australià Jay McCarthy, els dos velocistes de l'equip Bora-Hansgrohe que han estat segon i tercer, respectivament.

Aquesta 98a edició de la "Volta" començava, com ja és habitual en els darrers anys, amb una etapa amb inici i final a Calella. En aquest cas, el Port de Collsacreu (3a categoria), coronat a 18,3 quilòmetres de la línia de meta, era l'única dificultat muntanyosa de la jornada, que no ha evitat que fos una jornada massiva qui decidís el primer vencedor d'etapa i portador del mallot verd-i-blanc de líder.

Una escapada de sis corredors ha marcat la jornada, formant un grup amb Tom Bohli (BMC), Markel Irizar (Trek-Segafredo), Andriy Grivko (Astana), Jesús Ezquerra (Burgos-BH), Antonio Molina (Caja Rural-Seguros RGA) i Daniel Turek (Israel Cycling Academy) que ha resistit fins poc abans del peu del port del dia. La feina dels equips dels velocistes, sobretot Bora-Hansgrohe i Cofidis, els ha tingut controlats tota la jornada amb una diferència màxima de poc més de 3 minuts.

Ezquerra ha estat l'únic que ha tractat de mantenir viva l'escapada amb un atac, però no ha pogut evitar que el grup arribés unit a Collsacreu. Allà, el colombià Wilmar Paredes (Manzana-Postobón) ha arrancat fins a aconseguir coronar el port com a cap de cursa, però la velocitat de vertigen dels corredors en el descens ha afavorit un esprint en què Hodeg, que havia aconseguit el seu primer triomf professional just fa tres dies a l'Handzame Clàssic belga, s'ha imposat amb solvència.

"L'equip se l'ha jugat amb mi. M'han donat una oportunitat, s'han buidat per mi i estic molt feliç per haver aconseguit la victòria. Bob (Jungels), Max (Schachmann) i Jhonatan (Narváez) han fet una feina increïble i m'han deixat la safata servida", ha explicat el colombià, que no ha descartat intentar repetir el triomf en la segona etapa, acabada a Valls. "Per ara, gaudiré del triomf d'avui, que és molt especial per a mi. Demà haurem de redefinir l'estratègia".

Hodeg també ha admès les dificultats que ha tingut en la part decisiva de l'etapa. "A la majoria d'esprintador, ens costen les pujades. He patit una mica en l'últim port, però el meu equip m'ha esperat, així que en els últims quatre quilòmetres ens hem pogut posicionar i fer el que millor sabem fer, que és disputar victòries", ha relatat Hodeg.


Autor: Redacció


#lavolta #catalunya


#lavolta #catalunya





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...