Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

A Olot, ser amable té premi

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  15/03/2018  -  22:42

L'Associació de Comerciants d'Olot i el Servei de Català d'Olot - la Garrotxa promouen una campanya de "Paraules amables" als aparadors dels comerços




El proper divendres 23 de març començarà a Olot la campanya "Paraules amables". L'Associació de Comerciants i el Servei de Català d'Olot – la Garrotxa promouen aquesta iniciativa que té per objectiu posar en valor les paraules amables i les formes de cortesia en el comerç.

Les formes de salutació i les expressions a l'hora d'atendre un client són algunes de les frases que, a partir de la setmana que ve es podran trobar als aparadors dels comerços olotins. L'Associació de Comerciants i el Servei de Català d'Olot – la Garrotxa repartiran entre els comerços associats a l'ACO 14 paraules/frases de cordialitat i amabilitat en forma de cartells. Els clients de les botigues que hi participen obtindran un passaport mitjançant el qual se'ls proposa que busquin, i posteriorment segellin, les 14 frases/paraules "amagades" pels establiments olotins. Un cop omplert el document, el podran deixar a la mateixa botiga fins al 23 d'abril. Seran els responsables de l'ACO els qui faran la recollida de totes les butlletes.

El dia de Sant Jordi, després del Gran Dictat Popular que tindrà lloc a la plaça Campdenmàs, es coneixeran els guanyadors de la campanya. Hi haurà tres premis; un lot de llibres, dues entrades per al concert de Joan Miquel Oliver i un xec regal de 100€ per gastar en una de les botigues associades.

La campanya "Paraules amables" convida a fer ús de les paraules de cordialitat i bon tracte i s'inscriu en una acció de promoció del comerç de proximitat. La iniciativa, que la tardor passada va tenir lloc a Girona, arriba aquesta primavera a la ciutat amb l'eslògan "Olot, comerç amable. Diu molt de tu".
 


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...