Notícies més llegides




+ Notícies


Barcelona

La Guàrdia Civil registra la Generalitat per provar la malversació de fons per a l'1-O

+ Notícies  -  15/03/2018  -  18:07

També ha escorcollat la casa del secretari de Difusió, Antoni Molons, i la seu d'Òmnium Cultural


Detenció d'Antoni Molons

Detenció d'Antoni Molons



La Guàrdia Civil ha posat de nou en marxa la investigació pel presumpte ús de fons públics per a la celebració del referèndum de l'1 d'octubre i ha registrat des de primera hora del matí la seu d'Òmnium Cultural i el Palau de la Generalitat, on té el despatx el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Antoni Molons. I és que el punt de mira de la investigació ha recaigut avui sobre aquest càrrec de la Generalitat, que ha estat detingut durant unes hores.

Amb l'objectiu de trobar documentació i correus electrònics relacionats amb els preparatius de la consulta i com es va finançar, els agents li han escorcollat primer el domicili particular, a Sant Joan Despí, i posteriorment el seu despatx oficial a l'edifici de la Plaça Sant Jaume de Barcelona. Molons ha estat present durant els registres i ha sortit en llibertat a primera hora de la tarda després de negar-se a declarar en seu policial, però ara resta a l'espera que pugui ser citat pel jutge a declarar.

L'operatiu d'aquest matí ha estat ordenat pel jutge que investiga l'1 d'octubre, el titular del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona. A més del registre de les seus, també ha ordenat l'accés al telèfon personal de Molons i dels responsables de tresoreria d'Òmnium. A banda de la intervenció del correu electrònic del Secretari de Difusió de la Generalitat, el jutge ha autoritzat el canvi de contrasenyes del seu correu per evitar que pugui esborrar informació que pugui ser clau per a la investigació.

El mateix ha passat a la seu d'Òmnium Cultural, on els agents també buscaven correus electrònics i proves que demostrin que el govern de Carles Puigdemont va fer servir diners públics per finançar el referèndum.

La causa oberta per aquest jutge, en què estan imputades una trentena de persones (la majoria, alts càrrecs de la Generalitat), es centra precisament en acreditar el suposat delicte de malversació de fons públics.


Autor: Redacció


#antonimolons #gencat #delinquencia


#antonimolons #gencat #delinquencia





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...