Notícies més llegides




Esports


Girona

Diumenge 18 de març, la 55a edició de la Pujada a Peu als Àngels del GEiEG

Esports  -  14/03/2018  -  07:15

La cursa grupista, que arriba a la seva 55 edició presenta una novetat important, com és la modalitat "caminada", un recorregut que surt des de la pista forestal que finalitza a Montnegre, amb una llargada de 2 km


Joan Castro/ICONNA

Joan Castro/ICONNA



El proper diumenge 18 de març, a les 9 del matí des de la Pujada a Santa Llúcia, l'alcaldessa de Girona i el President del GEiEG donaran el tret de sortida a l'emblemàtica Pujada a Peu als Àngels del GEiEG. La cursa grupista, que arriba a la seva 55 edició presenta una novetat important, com és la modalitat "caminada", un recorregut que surt des de la pista forestal que finalitza a Montnegre, amb una llargada de 2 km. La cursa de muntanya més antiga de l'estat, tindrà novament, el patrocini principal d'una empresa referent en el seu sector com és BAUHAUS

Tret de sortida de l'alcaldessa Marta Madrenas

Seguint la tradició de les darreres edicions, Marta Madrenas, alcaldessa de Girona donarà el tret de sortida a la prova, des de la Pujada de Santa Llúcia, acompanyada per Francesc Cayuela, president del GEiEG i diferents membres de la Junta Directiva.

La tradicional prova grupista continua essent el gran referent de les curses de muntanya de tot l'estat. Amb 55 edicions la Pujada a Peu als Àngels del GEiEG està considerada la cursa més antiga de tot l'estat.

Seguint la tradició i continuant amb els valors fundacionals del Grup, la Pujada a Peu als Àngels del GEiEG afegeix una tercera modalitat "la caminada" d'una llargada de 2km des de la pista forestal que arriba a Montnegre que s'afegeix a les dues modalitats tradicionals: la competitiva, pels adeptes al crono i la més social, que permet portar a terme els 9,2km del recorregut d'una manera més tranquil·la i sense el neguit de tenir la pressió d'una marca.

Tradicional recorregut pels gironins

La Pujada a Peu als Àngels del GEiEG seguirà marcada pel tradicional recorregut ben conegut pels habitants de la ciutat de Girona i rodalies que són els habituals. Tant la distància com el desnivell que s'acosta als +450m és factible per tothom i és per aquest motiu que la prova que organitza el GEiEG és propícia per fer-la conjunta amb la família i/o amics, que el que vulguin és caminar per muntanya. Ben senyalitzada i amb uns corriols sense perill els que optin per la modalitat no competitiva es trobaran un bon paratge natural, com són les Gavarres.

Recollida de dorsals a BAUHAUS

De la mateixa manera que es va fer l'edició anterior BAUHAUS aposta per la prova grupista. Per aquest motiu, els dorsals i el wellcome pack es podran recollir a la botiga de Girona de BAUHAUS on, a més s'han preparat activitats, amb l'objectiu de donar la benvinguda a tots els participants.

Les inscripcions estaran obertes fins el proper dissabte dia 17, via internet a www.geieg.cat en el mateix punt de recollida de dorsals, a la botiga BAUHAUS a Girona de 10 del matí a 8 del vespre i a totes les recepcions del GEiEG: Sant Narcís, Sant Ponç i Palau..

Preus

L'Organització tornarà a aportar 1 euro de cada una de les inscripcions a Càritas Diocesana de Girona, en clara aposta per seguir fomentant els valors grupistes. Cal destacar que els preus, de caràcter popular, permetran portar el dorsal que sigui a la modalitat competitiva, a la social o a la caminada, donarà accés a l'avituallament final en el Santuari.

Els preus d'aquesta edició del 2018 són:

Modalitat A (competitiva): soci GEiEG: 8,5€ / no soci GEiEG: 14€

Modalitat B (social): soci GEiEG: 4,5€ / no soci GEiEG: 10€

Modalitat C (caminada): soci i no GEiEG 4,5€


Autor: Redacció


#geieg #girona


#geieg #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...