Notícies més llegides



Esports


Girona

El Girona dorm en posicions europees després de derrotar el Depor

Esports  -  09/03/2018  -  23:17

Stuani i Juanpe han marcat el 2 a 0 en la sisena victòria consecutiva a Montilivi


Girona FC

Girona FC



El Girona no s'atura i aquest vespre s'ha situat en la sisena posició a la Lliga després de derrotar amb autoritat el Deportivo de la Corunya a Montilivi per dos gols a un, en el que és la sisena victòria seguida a casa de l'equip debutant a la màxima categoria. Stuani i Juanpe han estat els responsables dels dos gols del matx, consolidant el Girona a la part alta de llista i, a l'espera del que facin els seus rivals, en places europees.

Quan queden onze jornades per acabar la lliga, els gironins han complert el primer repte marcat, assegurar la permanència a la màxima categoria, i miren cap a fites més altes, les competicions continentals. I és que el Girona ha saltat al camp 40 punts al sac, i amb la solidesa que dóna haver convertit Montilivi en un fortí, encadenant victòries i deixant la porteria en blanc en tots els casos. Per contra, els gallecs han aterrat a Girona en plena crisi de resultats, amb una ratxa de dotze partits sense guanyar i havent sumat tan sols dos empats en els cinc enfrontaments amb Clarence Seedorf com a entrenador.

Amb 10.663 espectadors a les grades, el partit ha estat precedit per una petita actuació de la Pegatina, en la primera de les col·laboracions del club amb el festival Strenes, un minut de silenci per recordar Quini i el desplegament d'una pancarta dedicada al míster, Pablo Machín.

En la primera part els blanc-i-vermells han dominat còmodament a un Depor replegat cap al darrere, que només ha plantat batalla en els minuts previs al xiulet arbitral. El golejador del Girona, Stuani, ha estat l'encarregat d'obrir la llauna amb el seu quinzè gol de la temporada al minut 20 de partit. El gol ha estat fruit una altra vegada de la pissarra de Machín: Bernardo ha tocat de cap una centrada de Granell al cor de l'àrea i, tot i que el porter corunyès, Rubèn, ha fet una molt bona aturada, el rebuig ha estat ben aprofitat per Stuani, que ha marcat l'1 a 0 amb què els dos equips han marxat al descans.

Ja en la segona part, el segon gol del partit ha arribat de nou amb una jugada d'estratègia dels de Machín al minut 56: Juanpe ha rematat de cap, d'esquena a la porteria, després d'una passada de Granell. Malgrat que els gallecs han intentat anar cap a dalt, la superioritat gironina s'ha acabat imposant.

Amb la sisena victòria consecutiva a casa, el Girona dorm aquesta nit en la sisena posició i posa pressió a la resta d'equips amb pretensions d'arribar a Europa, com el Vila-Real o l'Eibar. Mentrestant, els gironins ja pensen en diumenge vinent, quan visitin el Bernabéu amb l'objectiu de batre el Reial Madrid, com ja van fer al partit d'anada.


Autor: Redacció


#gironafc


#gironafc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...