Notícies més llegides




Andorra


Andorra

La Fundació ONCA inicia una nova edició dels tallers creatius per a alumnes, professors de música i públic en general

Andorra  -  21/02/2018  -  19:35

Pel que fa a l’edició d’enguany, Kleiman proposa reprendre els interrogants plantejats al voltant de les qualitats necessàries per poder mantenir-se alerta i disponible per a l’aprenentatge i la interpretació




La Fundació ONCA, emparada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, ha preparat per a aquest any quatre tallers creatius oberts als membres de la Jonca, als alumnes i professors de música, i a totes les persones interessades a aprofundir els seus coneixements en matèries i tècniques musicals i artístiques.

El primer taller, titulat «L’art del moviment, la consciència i l’expressió», serà a càrrec de Vika Kleiman, professora titular del grau i del màster de l’àrea corporal de l’ESMUC des del 2003. L’activitat tindrà lloc a la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, el dissabte 3 i el diumenge 4 de març.

Vika Kleiman durà a terme aquesta nova activitat després de l’èxit aconseguit en les dos edicions anteriors. Pel que fa a l’edició d’enguany, Kleiman proposa reprendre els interrogants plantejats al voltant de les qualitats necessàries per poder mantenir-se alerta i disponible per a l’aprenentatge i la interpretació. Segons Kleiman, “en aquesta edició, els tallers estaran dirigits a desenvolupar la sensibilitat i l’expressió a través del cos, la presència i el moviment. El cos és el primer instrument d’expressió i comunicació. Tot el que fa referència al cos de cada persona és de gran rellevància per a la qualitat de l’aprenentatge i de la interpretació. La música i el moviment són l’expressió de la necessitat de tenir contacte amb els altres, de comunicar-se i de transformar el món al mateix temps que ens transformem nosaltres mateixos”.

Per a l’edició d’aquest any, es presenten tres tallers diferents. Per primera vegada, Kleiman oferirà un taller als més petits, de 3 a 6 anys, anomenat «Granotes, gats i papallones», on els infants estaran acompanyats d’un adult. Aquesta proposta s’emmarca en l’objectiu de promoure el contacte entre els adults i els infants per desenvolupar la creativitat, el ritme, la coordinació i la comunicació a través del joc i l’expressió corporal. El taller es durà a terme el dissabte 3 de març, de les 10.30 a les 11.30 h.

El segon taller, anomenat «Taller d’expressió», estarà obert als infants de 7 a 11 anys i es durà a terme el dissabte 3 de març, de les 12 a les 13.30 h. Es treballaran les bases per al domini i la consciència del propi cos: ritme, coordinació, atenció i desenvolupament de l’expressió a través del moviment.

En darrer lloc, Kleiman oferirà un taller dirigit als adults. Aquesta proposta es divideix en dos mòduls que tindran lloc el dissabte 3 de març, de les 16 a les 19 h, i el diumenge 4 de març, de les 10 a les 13 h. Segons Kleiman, “el primer mòdul servirà per aprendre els fonaments bàsics per a una bona postura en la vida quotidiana i en la interpretació, mentre que en el segon mòdul s’explorarà la consciència d’un mateix i de l’entorn, desenvolupant la capacitat d’expressió i comunicació no verbal”. Kleiman aconsella assistir als dos mòduls previstos tot i que es pot participar en un de sol.

Les inscripcions s’han de formalitzar a  oncaproduccio@onca.ad i les places són limitades. Es donarà prioritat a les persones que es varen inscriure al mes d’octubre de 2017, ja que per malaltia de la professional es va haver d’anul·lar el taller.

Hi col·laboren la Fundació Anna Riera i el Comú d’Escaldes-Engordany.

Vika Kleiman

 http://www.esmuc.cat/L-Escola/Departaments/Pedagogia/Professorat/Vika-Kleiman

Els propers tallers seran del dijous 19 d’abril al dissabte 22 d’abril, «Percussió corporal» a càrrec de Santi Serratosa; el 2 i 3 de juny serà el torn del taller musical «Amb els cinc sentits»amb Joan Hernández i, finalment, els dies 6 i 7 d’octubre, Anna Vega impartirà el taller «Música en família nadons i gestants».

25a Temporada de la Fundació ONCA – 2018

TALLER FORMATIU «L’art del moviment, la consciència i l’expressió»

Vika Kleiman

Dissabte 3 i diumenge 4 de març del 2018

Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany

Gratuït amb inscripció prèvia: oncaproduccio@onca.ad

Taller «Granotes, gats i papallones»

Infants de 3 a 6 anys acompanyats d’un adult

Dissabte de 10.30 a 11.30 h

Taller d’expressió

Infants de 7 a 11 anys

Dissabte de 12 a 13.30 h

Taller adults – Mòdul 1

Dissabte de 16 a 19 h

Taller adults – Mòdul 2

Diumenge de 10 a 13 h


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...