Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

La Santjoanenca guanya el premi de millor carrossa al Carnaval d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  18/02/2018  -  20:40

Els Emmaskarats d'Olot s'han emportat cap a casa el guardó com a millor comparsa


Carnacal d'Olot

Carnacal d'Olot



Un esclat de colors, música i ambient festiu ha inundat aquesta tarda els carrers d'Olot durant la Rua de Carnaval, un esdeveniment que s'havia de celebrar ahir però que la pluja no ho va permetre.

Sota un cel emboirat que s'ha acabat comportant tot i la presència d'algunes gotes mal comptades a la recta final, la capital garrotxina ha festejat una passejada de carrosses i comparses que ha unit el recorregut entre l'antiga estació i la plaça Clarà. Per allà, hi han passat pirates, indis, pallassos o éssers fantàstics, però sobretot s'hi ha deixat veure un gran ambient de gresca i xerinola entre petits i grans.

Al final de la festa s'ha donat a conèixer el veredicte, que ha lliurat el primer premi, valorat en 1.000 euros, a la carrosa "El pas del temps" de la colla La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts, que precisament ja s'havia imposat l'any passat i que fa una setmana havia guanyat a Sant Feliu de Guíxols. El segon guardó (800 euros) ha anat a parar a "5 anys cuinant somnis", d'Els Macus de les Preses, mentre que "Adorem a Ganesha", de La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca s'ha endut el tercer premi (600 euros). El rànquint de les primeres posicions l'ha completat la Penya Carnavàlia de la Garrotxa i la seva carrossa "Tropicàlia", que ha rebut el quart premi (500 euros).

En la categoria de comparses el reconeixement més distintiu, premiat amb 500 euros, se l'ha endut Els Emmaskarats d'Olot, amb l'actuació "Dale Méjico". Els Gínjols d'en Bas, amb "Eclipsi"; Les Tremendes-Casa Cultural d'Andalusia, amb "Bitelchús, Bitelchús, Bitelchús!", i la Colla Els Alots, amb "Donant corda a la fantasia", han tornat cap a casa amb el segon (300 euros), el tercer (250 euros) i el quart premi (200 euros), respectivament.


Autor: Redacció


#olot


#olot


Arxiu adjunt

Veredicte





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...