Notícies més llegides




Motor


Arbúcies

Els clàssics envaeixen un any més els carrers d'Arbúcies a la 10a Trobada de Clàssics

Motor  -  18/02/2018  -  14:24

Durant la jornada s'ha homenatjat l'Antonio Alsina, membre dels Clàssics Montseny Guilleries que ens va deixar


Trobada de Clàssics

Trobada de Clàssics



Un any més ho han tornat a fer. Els Clàssics Montseny Guilleries han aconseguit un nou èxit de participació a la celebració del desè aniversari de la Trobada de Clàssics. Malgrat la previsió de pluja i mal temps que els meteoròlegs auguraven per diumenge, el sol ha brillat durant tota la jornada i centenars de persones han vingut de tot el país per exposar els seus vehicles clàssics als 10 aparcaments habilitats. Així com els centenars de persones que han passejat pels carrers del centre del poble per veure aquestes joies del motor.

En aquest sentit, el president dels Clàssics, David Batlle, ha assenyalat que des de l'entitat estan molt satisfets del transcurs de la trobada i ha assegurat que un any més "ha estat tot un èxit, tot i l'anunci de pluja". "Ho repetirem any rere any fins que el cos ens digui prou", ha conclòs. Ha estat durant el brindis del 10è aniversari que els Clàssics han fet homenatge a l'Antonio Alsina, membre de l'entitat que, com ha recordat Batlle, era l'encarregat de l'aparcament dels 600 i per aquest motiu, han regalat a la família una fotografia de l'Antonio amb el seu clàssic. També és per aquest motiu que els Clàssics han decidit que a partir d'aquest any, l'aparcament dels 600 seria l'aparcament de l'Antonio.

El regidor de Governació, Martí Pastells, ha valorat molt positivament la Trobada i ha dit que tot i venir menys vehicles que en altres ocasions "perquè el temps ens ha penalitzat", "ha estat una gran festa del món del motor un any més" ha assegurat.

L'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, ha volgut agrair la implicació i dedicació dels Clàssics Montseny Guilleries en l'organització de la trobada i que s'ha demostrat una vegada més que la Trobada d'Arbúcies "està consolidada com la millor trobada de cotxes Clàssics de Catalunya". "Som un referent a tot el país" ha assenyalat Garriga.

La Trobada ha començat a les 9 del matí amb l'arribada dels primers vehicles. Enguany hi havia 10 aparcaments situats en diferents punts del municipi: aparcament de l'avinguda dels Països Catalans, passeig Dr. Carulla, placeta de Can Reus, carrer Castell, Germana Assumpta i Camprodon i a la plaça de la Vila on aquest any hi havia els cotxes de ral·li i, a la plaça de les Olles, algunes motos antigues.

Aquest any també s'ha repetit el concurs de dibuix infantil i, a partir de les 10 del matí, els més petits han pogut participar al concurs de dibuix i, abans de cloure la jornada, els assistents han pogut degustar productes típics d'Arbúcies de la parada del Comerç d'Arbúcies que hi ha hagut durant tot el matí al pati de l'escola Dr. Carulla. En aquest mateix espai, els visitants també han pogut passejar i comprar per les parades del "mercadillo" de segona mà on es podien trobar tot tipus de peces per als vehicles clàssics.


Autor: Redacció


#arbucies


#arbucies





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...