Notícies més llegides




Tarragona


Tarragona

Gonzalo Gortázar es reuneix amb joves empleats de nova incorporació a CaixaBank

Tarragona  -  16/02/2018  -  20:56

L'entitat financera ha contractat 129 joves a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre des de l'any 2014 per reforçar el seu equip en zones geogràfiques de forta implantació i alt creixement




El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, s'ha reunit avui amb un grup de joves empleats que s'han incorporat recentment a l'entitat financera. Es tracta d'un grup de 10 gestors, amb edats entorn dels 25 anys, que treballen a la xarxa d'oficines de CaixaBank en diverses posicions relacionades amb l'atenció personalitzada al client.

Durant la reunió, Gonzalo Gortázar ha manifestat el compromís de CaixaBank amb la formació i el desenvolupament de la carrera professional dels joves valors de l'entitat: "La clau del model de CaixaBank està en un equip excel·lent i volem que segueixi sent així en el futur. Per això ens vam marcar el repte, inclòs en el Pla Estratègic 2015-2018, d'impulsar la formació, la cultura de la meritocràcia, els mecanismes de promoció i els plans de diversitat per tenir l'equip més preparat i dinàmic".

El perfil: joves titulats amb vocació per la banca comercial

Des de 2014, CaixaBank ha impulsat diversos processos de selecció de nou personal, a través dels quals s'han incorporat a la plantilla de l'entitat a 2.300 joves. Majoritàriament, aquests processos han permès reforçar l'equip de CaixaBank en zones geogràfiques de forta implantació i amb bon ritme de creixement.

El perfil habitual del nou empleat a CaixaBank és un jove, generalment entre 25 i 30 anys d'edat, titulat en Economia, ADE, Empresarials o Dret i amb vocació per desenvolupar una carrera en la banca comercial.

Els joves seleccionats disposen d'un pla d'integració, d'avaluació i seguiment per donar suport al desenvolupament d'una carrera professional a l'entitat.

El pla inclou formació contínua per potenciar les seves habilitats i coneixements, així com l'accés a una certificació externa universitària en assessorament financer amb títol oficial que compleix els requisits de la normativa de MiFID II.

Així mateix, com a empleats de CaixaBank, les noves contractacions disposen del paquet de beneficis socials que l'entitat ofereix a tots els membres de la seva plantilla: pla de pensions, pòlissa sanitària, ajuts econòmics per estudis, complements retributius per fills, assegurances de vida i accidents i avantatges en productes financers.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.397 oficines, la xarxa comercial més gran de la península.

CaixaBank ha estat escollit Best Bank in Spain 2017 (Millor Banc a Espanya) per part de la publicació britànica Euromoney, per quarta ocasió consecutiva. Aquest any, Euromoney també ha premiat a CaixaBank, per tercera vegada consecutiva, com a millor entitat de banca privada a Espanya. D'altra banda, la revista novaiorquesa Global Finance ha guardonat a CaixaBank com a millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2017).

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs al Dow Jones Sustainability Index i també forma part de l'A-List de CDP, la llista que distingeix les empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic.


Autor: Redacció


#tarragona #caixabank


#tarragona #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...