Notícies més llegides




Andorra


Andorra

Cinca i Cornella participen en la Primera Conferència Mundial de la Plataforma de Col·laboració sobre Impostos

Andorra  -  15/02/2018  -  20:52

Cinca i Cornella, acompanyats de l'ambaixadora d'Andorra als Estats Units, Elisenda Vives, participaran de les diferents sessions plenàries i dels esdeveniments d'Alt Nivell organitzats dins el marc de la Conferència




El ministre de Finances, Jordi Cinca, acompanyat de la secretària d'Estat d'Afers Financers Internacionals, Clàudia Cornella, participen en la Primera Conferència Mundial de la Plataforma de Col·laboració sobre Tributació, Fiscalitat i Objectius de Desenvolupament Sostenible. L'objectiu de la Conferència és el d'intensificar la cooperació en matèria fiscal i orientar-la cap al desenvolupament sostenible. El fòrum se celebra a Nova York a iniciativa de les Nacions Unides, l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE), el Fons Monetari Internacional i el Banc Mundial.

En aquesta primera conferència, sota el títol "Fiscalitat i Objectius de Desenvolupament Sostenible", es tracta el paper de la fiscalitat en l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La conferència se centra en les oportunitats i els reptes de la fiscalitat i el seu paper en el suport a aquests objectius. L'agenda inclou la discussió, al més alt nivell, al voltant d'aspectes pràctics de les polítiques tributàries. Durant les diferents sessions també s'impulsa l'intercanvi d'experiències i opinions al voltant d’aquesta temàtica.

Entre els ponents i els participants s'inclouen polítics d'alt nivell, representants d’organismes econòmics i financers, del sector privat, de la societat civil i de diferents organitzacions no governamentals. La conferència es desenvolupa en diferents sessions que abasten les temàtiques relacionades amb la mobilització dels recursos dels Estats, el paper dels impostos en el creixement econòmic sostenible, la inversió i el comerç, els aspectes socials lligats als impostos (pobresa, desigualtat i desenvolupament humà) i el desenvolupament de la capacitat i la cooperació tributària.

Cinca i Cornella, acompanyats de l'ambaixadora d'Andorra als Estats Units, Elisenda Vives, participaran de les diferents sessions plenàries i dels esdeveniments d'Alt Nivell organitzats dins el marc de la Conferència. Durant el transcurs de les jornades estan previstos contactes amb homòlegs d’altres països. El ministre Cinca tindrà l’ocasió de mantenir una trobada amb el director del Centre de Política Tributària i Administració de l'OCDE, Pascal Saint-Amans.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...