Notícies més llegides



Baix Empordà


La Bisbal d'Empordà

Detenen set persones i desmantellen un punt de venda de drogues a La Bisbal d'Empordà

Baix Empordà  -  12/02/2018  -  17:37

Els mossos van detenir tres persones quan sortien d'un pis després d'adquirir 1 kg de marihuana


Droga a La Bisbal d'Empordà

Droga a La Bisbal d'Empordà



Els Mossos d'Esquadra van detenir entre el 8 i 9 de febrer, set persones, sis homes i una dona, d'entre 22 i 42 anys, de nacionalitat marroquina, espanyola i francesa, veïns de La Bisbal d'Empordà, Palafrugell, Toulouse i Pau (França), com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Les detencions són resultat d'una investigació oberta fa dues setmanes després de tenir indicis de l'existència d'un domicili de La Bisbal d'Empordà des d'on es podria distribuir substàncies estupefaents.

El passat 8 de febrer el dispositiu policial va permetre detectar un vehicle, amb matrícula francesa, que estacionava davant d'un bloc de pisos del carrer Pedró. Del cotxe van baixar tres persones que van accedir a un pis amb una maleta de viatge i van sortir poc després.

Els agents van interceptar el turisme al mateix carrer i van identificar els ocupants, dos homes i una dona. Durant l'escorcoll van comprovar que a l'interior de la maleta duien un quilogram de cabdells de marihuana. Per aquest motiu, se'ls va detenir com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

L'endemà va continuar la investigació amb una entrada i perquisició en el domicili investigat on es va intervenir telèfons mòbils i diverses dosis de marihuana, haixix i cocaïna. A l'interior del pis es va detenir tres persones que serien les responsables de vendre la marihuana. Un setè home també va ser detingut pels mateixos fets, ja que hauria acompanyat els venedors francesos a adquirir les substàncies estupefaents.

Els detinguts, la majoria amb antecedents, va passar el dia 9 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#labisbal


#labisbal





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...