Notícies més llegides




La Selva


Caldes de Malavella

La PIC de Caldes reclama que s'accelerin les obres del nou institut

La Selva  -  01/02/2018  -  12:36

També exigeixen més seguretat en les obres de la carretera de Llagostera, i de l'arranjament de la Riera de Santa Maria


Obres de la carretera de Llagostera

Obres de la carretera de Llagostera



La Plataforma Independent per Caldes (PIC) s'ha mostrat satisfeta per l'impuls de noves obres al municipi. "Després de quasi tres anys de pràctica inactivitat, celebrem que per fi es portin a terme", expliquen des de la PIC. No obstant, el partit que actualment està a l'oposició reclama que es facin millores en l'àmbit de la seguretat.

Concretament es refereixen a dues actuacions: la carretera de Llagostera i l'arranjament de la Riera de Santa Maria. "Pensem que cal revisar i millorar el pla de seguretat dels entorns de les obres, que ens semblen deficients. Hi ha molt trànsit en carrers residencials, en zones pròximes a l'estació o en recorreguts habituals per anar a l'institut i a l'escola. I per tant, també caldria una millora de la senyalització per a vianants", expliquen des de la PIC.

En aquest sentit, el grup que va governar durant la legislatura 2007-2011 demana que "l'equip de govern hauria de vetllar perquè, en una actuació que ha de durar sis mesos, l'afectació fos la mínima tants pels negocis com per la seguretat de tothom". A més, la Plataforma Independent per Caldes considera que l'equip encapçalat per Salvador Balliu hauria d'informar dels terminis de finalització de cada una de les fases. "Sabem que les obres són empipadores pels veïns, però els resultats valdran la pena", puntualitza la PIC.

Tot i l'inici de les obres esmentades, la PIC lamenta que "una de cabdal, com és l'institut, encara no estigui enllestida". L'institut de Caldes de Malavella fa deu anys que resta incomplet, i des de la PIC insten a l'alcalde, Salvador Balliu, i a la regidora d'Ensenyament, que no deixin de reclamar un equipament tan rellevant com és l'institut. "No seria acceptable haver de passar més cursos sense l'edifici definitiu", conclou la PIC.


Autor: Redacció


#caldesdemalavella


#caldesdemalavella #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...