Notícies més llegides



Turisme


Roses

Roses promociona el seu atractiu turístic a FITUR

Turisme  -  17/01/2018  -  12:52

Roses presentarà els diversos productes que promociona actualment, com són turisme familiar, enogastronomia, turisme actiu i de natura, patrimoni, festes i cultura, així com l'ampli ventall de serveis d'allotjament, restauració, comerç i lleure que ofereix la vila


Roses a Fitur

Roses a Fitur



L'Àrea de Turisme de Roses, conjuntament amb l'entitat Estació Nàutica Roses – Cap de Creus, assisteixen a la fira de promoció turística FITUR 2018, que té lloc a Madrid des d'avui, dimecres 17, fins al proper diumenge 21 de gener.

Durant els tres primers dies, dedicats a visitants professionals del sector del turisme, serà Estació Nàutica qui atendrà l'estand, mentre que l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament se'n farà càrrec durant el cap de setmana, en què la fira obre també l'accés al públic general.

Roses presentarà els diversos productes que promociona actualment, com són turisme familiar, enogastronomia, turisme actiu i de natura, patrimoni, festes i cultura, així com l'ampli ventall de serveis d'allotjament, restauració, comerç i lleure que ofereix la vila. La promoció es realitza en el marc del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, inclòs a l'estand de Turisme de Catalunya.

FITUR ha esdevingut un dels principals aparadors i punts de trobada del sector turístic global i genera un important ressò mediàtic. Aquesta fira de referència, proporciona una important plataforma de promoció en territori espanyol, que per a Roses representa un dels seus principals mercats emissors.
 


Autor: Redacció


#roses #fitur


#roses #fitur





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...