Notícies més llegides




Alt Empordà


Llançà

Nou servei d'emergències de la Policia Local de Llançà

Alt Empordà  -  16/01/2018  -  15:21

La Policia Local de Llançà presenta un nou servei innovador i destinat a les empreses i comerços de la població amb local comercial, que entrarà en funcionament a partir del mes de febrer d'enguany


Presentació

Presentació



Ahir dilluns 15 de gener a les 20 hores a l'Oficina de Turisme, es va presentar a l'Associació de Comerciants de Llançà, per part del Sotsinspector en Cap de la Policia Local Jaume Simon, un nou servei d'alerta d'emergències de la Policia Local de Llançà.

La Policia Local de Llançà presenta un nou servei innovador i destinat a les empreses i comerços de la població amb local comercial, que entrarà en funcionament a partir del mes de febrer d'enguany.

Aquest servei oferirà un mitjà d'avis per emetre una alerta (sempre serà per atendre un avís d'un comerciant en el seu establiment, no a la via pública o altres locals que no siguin els especificats en el formulari d'alta del Servei) a la Policia Local de forma ràpida, simple i més eficaç, en cas de robatoris amb violència i intimidació, amb força en les coses i situacions de greu alteració d'ordre públic o emergència mèdica, a través d'una aplicació per a telèfons mòbils i activant simplement un botó vermell virtual que no requereix cap trucada telefònica.

S'atén igual que una trucada d'emergència que pugui arribar a la central de la policia local per telèfon.
L'única diferència és que paral·lelament a això, es prova de contactar telefònicament amb el comerç per comprovar que l'avís és real i no una falsa alarma. Si existeix disponibilitat, s'envia directament una patrulla de la Policia Local, i segons escaigui, es comunica també a Mossos d'Esquadra.

La Policia Local de Llançà està disponible les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any al servei dels ciutadans.


Autor: Redacció


#llan??a


#llan??a





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...