Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

Tossa, el Paradís del Carnaval, ja escalfa motors

La Selva  -  15/01/2018  -  09:06

Torna la multitudinària rua el dissabte 24 de febrer a partir de les 16:30h


 Canya i Conya, guanyador de Carrosses durant la Ressaca del Carnaval 2017

Canya i Conya, guanyador de Carrosses durant la Ressaca del Carnaval 2017



 L'Ajuntament de Tossa ja ha publicat a la pàgina web www.tossademar.cat les bases de la popular "Ressaca del Carnaval", la multitudinària Gran Rua de Carnaval de Tossa.

Així, per exemple, ja és públic que la data escollida per la Gran Rua és el dissabte 24 de febrer a partir de les 16:30h. Enguany, hi haurà prop de 8.000 euros en premis repartits en les categories de "carrosses" (5 premis), "comparses" (5 premis), "escolars" (1 premi) i "individuals" (1 premi); i es preveu la presència de milers de persones tant de colles forànies com de les importants colles locals, que majoritàriament guanyen arreu on es presenten.

El recorregut de la rua serà Av. Ferran Agulló i Av. Catalunya, acabant davant el parc de bombers on es farà una coreografia final d'un temps màxim de tres minuts. Un cop finalitzada la rua, es realitzarà el concurs de coreografies al pavelló poliesportiu, un concurs únic a la Costa Brava i que posa el pavelló del revés cada any. Aquest concurs és un dels altres trets diferencials de Tossa. Els millors ballarins de cada colla es preparen un ball especial per a participar-hi.

El regidor de Festes, Ignasi Sallés, afirma que "un any més apostem fermament pel Carnaval. Aquest any hem preparat una rua amb moltes novetats i on en la festa posterior no faltarà diversió i bon ambient. Seguim creixent any rere any amb més participació de colles. Tothom gaudeix molt del Carnaval a Tossa". Sallés, conclou que "el fet de realitzar la Ressaca del Carnaval en la data que ho fem, ens ha aportat uns beneficis extraordinaris, des de molts visitants a la nostra vila fins a carrosses i comparses de diversos indrets de Catalunya que s'inscriuen per realitzar la nostra rua i el concurs de coreografia".

Carnavals de la Costa Brava Sud

Tossa és un dels tres municipis que forma part del Carnaval de la Costa Brava Sud, juntament amb Blanes i Lloret. A grans trets, el projecte és una iniciativa per promocionar conjuntament els actes de carnaval dels tres municipis i, en especial, coordinar les rues de carrosses i comparses.

Amb aquesta acció es vol aprofitar el potencial d'aquesta unitat territorial formada per Blanes, Lloret i Tossa, amb una població total que supera els 86.000 residents, els 1.500.000 turistes i que té una capacitat d'unes 70.000 places turístiques.

I és que des de les tres poblacions es considera que els actes del Carnaval són una bona manera per donar a conèixer l'incomparable entorn de la Costa Brava Sud, així com els serveis d'allotjament, comerç i restauració que ofereixen els tres municipis.


Autor: Redacció


#tossa #carnaval


#tossa #carnaval #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...