Notícies més llegides




Catalunya


Barcelona

CaixaBank potencia la seva xarxa de banca internacional amb l'obertura d'una sucursal a Frankfurt

Catalunya  -  04/01/2018  -  14:53

L'entitat oferirà a Alemanya serveis financers de manera directa en les àrees de comerç exterior, banca d'empreses i banca corporativa


Jordi Gual y Gonzalo Gortázar

Jordi Gual y Gonzalo Gortázar



CaixaBank ha inaugurat la seva primera sucursal operativa a Frankfurt, des d'on oferirà serveis de comerç exterior, banca d'empreses i banca corporativa. L'entitat està present a Alemanya des de l'any 2004, a través d'una oficina de representació que ara s'ha transformat en sucursal operativa per oferir de forma directa serveis financers a les empreses.

Amb aquesta obertura, CaixaBank potencia el seu servei d'acompanyament als clients de l'entitat en la internacionalització del seu negoci. Alemanya és un país clau per a moltes companyies amb plans d'expansió en els diversos mercats europeus i aquesta sucursal els permetrà accedir directament a finançament, serveis bancaris i assessorament per al desenvolupament de la seva activitat.

Precisament per potenciar la tasca d'assessorament i acompanyament a les empreses, la sucursal operativa de CaixaBank a Frankfurt comptarà específicament amb un equip d'experts en gestió de riscos, compliment normatiu, assessoria jurídica i reporting a entitats reguladores.

Alemanya, un potent soci comercial d'Espanya i un motor econòmic d'Europa
L'economia alemanya ha estat tradicionalment un dels motors econòmics d'Europa i viu en l'actualitat una etapa de creixement continu i constant. L'any 2016, ha sumat el setè any consecutiu d'augment del PIB, recolzada per la forta demanda interna, i es preveu que el ritme de creixement es mantingui durant l'any 2018. La seva privilegiada situació geogràfica la converteix en el centre neuràlgic d'intercanvi comercial a Europa.

Igualment, Alemanya és un dels grans socis comercials d'Espanya: només França sobrepassa a Alemanya en volum d'exportacions amb destinació al mercat espanyol. El comerç entre els dos països és excel·lent: fins al mes d'agost de 2017, les exportacions espanyoles de béns a Alemanya han crescut un 7,2% i les importacions s'han incrementat un 6,9% respecte al mateix període de 2016.
Alemanya és també un dels principals clients per al sector turístic espanyol i un dels principals emissors d'inversió: durant el primer semestre de l'any 2017, la inversió alemanya a Espanya ha ascendit a 2.389 milions d'euros.

A més de reforçar el servei a les empreses vinculades al comerç exterior i a la inversió entre Alemanya i Espanya, l'obertura de la nova sucursal operativa permetrà a l'entitat financera que presideix Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar augmentar la seva quota en el mercat alemany de banca d'empreses. A la cartera de clients de l'entitat ja hi ha una destacada presència de multinacionals alemanyes de diferents sectors industrials, atretes pel model de banca internacional de CaixaBank: un alt nivell de qualitat, atenció personalitzada i assessorament a mida.

Sobre la xarxa internacional de CaixaBank
L'obertura de Frankfurt permet a CaixaBank ampliar la seva presència internacional a un total de 26 punts, repartits en 18 països. L'entitat articula la seva xarxa a través de sucursals operatives, oficines de representació i acords de cooperació amb bancs corresponents de primer nivell.

Actualment, CaixaBank compta amb oficines operatives al Marroc (Casablanca, Tànger, Agadir), Polònia (Varsòvia), Regne Unit (Londres) i Alemanya (Frankfurt). Des d'aquestes sucursals, CaixaBank proporciona assessorament, finançament i serveis bancaris a empreses espanyoles amb activitat al país. Igualment, ofereix serveis i finançament a empreses locals amb relació comercial amb Espanya o amb països amb sucursal.

D'altra banda, l'entitat té oficines de representació a la Xina (Pequín, Xangai i Hong Kong), França (París), Itàlia (Milà), Dubai, Índia (Nova Delhi), Turquia (Istanbul), Singapur, Egipte (el Caire ), Xile (Santiago de Xile), Colòmbia (Bogotà), Estats Units (Nova York), Sud-Àfrica (Johannesburg), Perú (Lima), Algèria (Alger) i Brasil (Sao Paulo).


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...