Notícies més llegides




Lleida


Lleida

El Ministeri de Medi Ambient reconeix l’Ajuntament de Lleida per la seva implicació en la mobilitat sostenible

Lleida  -  26/12/2017  -  14:04

Rep una menció dels premis que la Setmana Europea de la Mobilitat 2017 atorga als municipis de més de 50.000 habitants


Aj.Lleida

Aj.Lleida



El Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient acaba de fer públic el resultat dels premis de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2017, atorgant a l’Ajuntament de Lleida una menció com a reconeixement per la seva implicació en les polítiques adreçades a la gestió i promoció de la mobilitat sostenible.

La menció, que està signada per la sotsdirectora general de Qualitat de l’Aire i Medi Ambient Industrial, DG Qualitat i Avaluació Ambiental i Medi Natural (MAPAMA), Maj Britt Larka Abellán, respon al veredicte dels premis en la categoria d’ajuntaments de més de 50.000 habitants.

L’Ajuntament de Lleida fa 17 anys que participa en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, per tal de promoure hàbits de mobilitat com els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, que permeten la reducció de la contaminació, dels accidents i en definitiva la millora de la qualitat de vida als carrers de la ciutat.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut amb satisfacció aquest guardó què significa un reconeixement a la gestió de qualitat de la Paeria en aquest àmbit.

Malgrat que la Setmana de la Mobilitat Sostenible es va celebrar entre el 16 i el 24 de setembre, el Govern municipal treballa tot l’any en aquest àmbit de manera transversal. Aquesta legislatura s’han realitzat 147 accions en clau de millora de la mobilitat a Lleida.

En aquest sentit, l’alcalde Àngel Ros ha destacat els àmbits de la seguretat vial, la mobilitat a peu (facilitant l’eixamplament de voreres), o amb bicicleta (la ciutat ja connecta el marge esquerra i dreta del riu, amb 40 km de carril bici).

El paer en cap ha volgut destacar les estadístiques positives que ofereix la nova mobilitat en bus, des que es van implantar els canvis, que demostren que responen a les necessitats, i també la mobilitat en taxi.

Finalment, des d’un punt de vista de sostenibilitat energètica, el paer en cap ha remarcat els treballs realitzats en mobilitat elèctrica, amb la implantació de punts de recàrrega. 


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...