Notícies més llegides




Política


Girona

Melisa Rodríguez (Cs) senyala la necessitat d'atraure i retenir el talent per evitar la fuga de cervells

Política  -  18/12/2017  -  22:54

La portaveu adjunta de Ciutadans al Congrés apunta que aconseguir que el "nostre país torni a ser atractiu no serà d'un dia per l'altre"


Acte de Ciutadans a Girona

Acte de Ciutadans a Girona



La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) al Congrés, Melisa Rodríguez, ha senyalat la importància d'"atraure i retenir el talent" a Espanya i la necessitat de repensar el model de formació professional i l'ensenyament universitari per no estar fomentant la fuga de cervells. "De tots els que vam estudiar en el meu grup, només un es va quedar a Espanya a treballar d'arquitecte", ha posat d'exemple a l'acte amb joves celebrat a la seu provincial de Ciutadans a Girona juntament amb el cap de llista per a les eleccions autonòmiques, Jean Castel.

Rodríguez apunta que la formació de professionals és costosa i que davant la fuga de cervells els que en surten beneficiats són els països que contracti els nostres experts. "Nosaltres volem que el nostre país torni a ser atractiu però això no serà d'un dia per l'altre", ha remarcat. A més, ha precisat que resulta necessari perquè "no tots els nostres joves que marxen tenen feines meravelloses, n'hi ha que tenen feines precàries i quan tenen una bona oportunitat a Espanya, tornen".

La diputada també ha explicat el projecte de joves del partit taronja, que és eminentment pràctic i transversal precisament per orientar-lo a la detecció del talent de les generacions futures. Rodríguez també ha parlat de la necessitat de fomentar la "llibertat de pensament" a l'ensenyament.


Autor: Redacció


#talent


#talent





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...