Notícies més llegides



Lleida


Lleida

Jorge Soler: “El 21D Ciutadans aspira a créixer i aconseguir el tercer diputat per Lleida”

Lleida  -  11/12/2017  -  17:51

El cap de llista de Cs per Lleida participa en el 'Debat Ser Lleida' i assegura que "el procés no ha aportat res de bo a Catalunya durant l'anterior legislatura"


Jorge Soler

Jorge Soler



"El 21D Ciutadans aspira a créixer i aconseguir el tercer diputat per Lleida". Així ho ha assegurat el candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, durant el debat de la cadena Ser Lleida celebrat avui. "Catalunya necessita un govern que implanti un projecte nou i regenerador i que no divideixi a la societat, que posi el focus en millorar els serveis socials, reactivi l'economia i aixequi les catifes de la corrupció", ha manifestat Soler, que ha assegurat que "el procés no ha aportat res de bo en aquesta passada legislatura". I ha posat com a exemple que "moltes empreses hagin marxat". En aquest sentit, Soler ha explicat que "Cs té un pla per capgirar aquesta situació i fer que les empreses tornin a Catalunya".

El cap de llista de Cs per Lleida ha explicat que entre les propostes que porta Ciutadans al programa hi ha "l'aposta per una educació pública de qualitat que prepari per igual a tots els alumnes". En aquest sentit, Soler ha defensat que "a l'escola catalana tenim moltes oportunitats per millorar i formar a uns futurs alumnes molt més preparats", i que des de Cs s'aposta per, "la implantació d'un sistema trilingüe on es promogui tant el català, com el castellà, i l'anglès". Soler ha criticat que "a Lleida encara hi ha 58 barracons".

Respecte al cas de Sixena, el candidat de Cs ha lamentat tot el que està passant i s'ha mostrat preocupat perquè "els governs implicats no han sabut dialogar ni arribar a acords" i ha afegit que "davant els conflictes el diàleg és necessari". Finalment ha al•legat que "s'han de respectar les decisions judicials".


Autor: Redacció


#lleida


#lleida #ciutadans #cs #21d





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...