Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

El Sallés Hotel & Spa Cala del Pi brilla en els 'World Luxury Hotel Awards'

Baix Empordà  -  07/12/2017  -  16:16

Els guardons, que cada any reconeixen els millors establiments de luxe de tot el món, han premiat l'hotel de Platja d'Aro amb el 'Luxury Beach Hotel' i el 'Luxury Wellness Hotel'


Reconeixement als premis 'World Luxury Hotel Awards'

Reconeixement als premis 'World Luxury Hotel Awards'



La majestuositat, la cuina o el bon servei del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi 5* de Platja d'Aro van rebre el passat 2 de desembre un reconeixement de primer nivell durant l'entrega de premis 'World Luxury Hotel Awards', esdeveniment que es va celebrar a la bucòlica localitat de Sankt Moritz, a la vall d'Engiadina de Suïssa.

En concret, l'establiment empordanès va tornar cap a casa amb dos reconeixements: el 'Luxury Beach Hotel' i el 'Luxury Wellness'. Des de l'organització dels premis van ressaltar l'origen de l'hotel, "una antiga casa d'estiu ubicada en una bufona cala des d'on es pot gaudir d'una panoràmica espectacular". "Les sorprenents instal·lacions", "l'excel·lent cuina del restaurant Aurum" o "les habitacions i suites amb vistes al Mediterrani" són alguns dels aspectes que, segons l'organització, han reforçat la candidatura del complex gironí.

Segons el director del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi 5*, Javier Colocho, el reconeixement esdevé el millor premi a la constància del seu treball. "Creiem de manera ferma que l'hospitalitat és la nostra marca diferencial no només en cala del Pi, sinó també en la cadena Sallés. Finalment el que fem és plasmar una filosofia que ens ha transmès la família Sallés com a forma de vida: cuidar els nostres clients és la nostra màxima i el que ens diferencia". "El veritable luxe és l'aspecte intangible, i això es troba en el cor de l'equip humà de Sallés Hotel & Cala del Pi 5*, que ofereix el millor servei", afegeix el responsable.

Uns premis de primer nivell

Els 'World Luxury Hotel Awards' són un dels premis més reconeguts a nivell internacional. La seva funció és la d'avaluar els hotels en funció de diferents variables: des de la capacitat d'innovació, el disseny o la restauració fins a la qualitat del servei, la utilització de la tecnologia, la satisfacció laboral o el desenvolupament sostenible. Des de l'any 2006, els guardons han representat el punt culminant de la indústria hotelera de luxe, atès que ofereixen un reconeixement internacional molt preat pel sector. "Aquest any s'han comptat més de 300.000 vots entre els clients d'aquests establiments. És per això que els nostres guanyadors ofereixen alguna cosa especial als seus convidats que satisfà els seus desitjos viatgers", va explicar durant la cerimònia el 'Brand Manager' dels premis, Michelle Snyman.

Més guardons per a la cadena Sallés

A part de l'alegria de l'hotel que presideix la cala del Pi, la cadena Sallés també va celebrar dos guardons més, el 'Luxury Spa Hotel' i el 'Luxury Boutique Hotel' que va recollir el Sallés Hotel & Spa Mas Tapiolas ubicat a la preciosa Vall de Solius de Santa Cristina d'Aro. En aquest cas, els hostes han valorat aquest establiment i l'han definit com "un dels establiments rurals amb més personalitat de la demarcació".


Autor: Redacció


#caladelpi


#lacadelpi #platjadaro #worldluxuryhotelawards





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...