Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

Tossa organitza una nova edició de la popular Fira de Nadal

La Selva  -  05/12/2017  -  10:50

Es portarà a terme del 8 al 10 de desembre de 10:00h. a 20:00h. al Passeig de Mar i Passeig Mossèn Cinto Verdaguer


Fira de Nadal

Fira de Nadal



L'Ajuntament de Tossa, en col·laboració amb Ràdio Tossa, organitza aquest cap de setmana una nova edició de la popular Fira de Nadal.

La fira es portarà a terme de divendres a diumenge de 10:00h. a 20:00h. al Passeig de Mar i Passeig Mossèn Cinto Verdaguer. Entre d'altres coses, s'hi podrà trobar espais gastronòmics i tallers; venda de productes de nadal i artesania; espais i tallers infantils; l'espai Ràdio Tossa des d'on es farà programació pròpia; i actuacions musicals, com la de Víctor Branch, del programa de TV "La Voz", que cantarà nadales i les seves cançons en un concert de 90 minuts el divendres a partir de les 18:00h.

El regidor de Cultura i Tradicions, Sergi Bruna, explica que "enguany hem aprofitat el cap de setmana del pont per fer la fira i d'aquesta manera impulsar a fer les compres de Nadal a Tossa". En aquest sentit, destacar especialment aquest any, i com a novetat als migdies, l'espai "Vermut & Music" al Passeig de Mar, on, per exemple, divendres es farà un concert solidari de música soul gràcies a Tossa Solidària. Bruna també vol ressaltar els tallers infantils gratuïts que es portaran a terme durant la fira al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer, la xerrada sobre decoració nadalenca que es farà dissabte a les 11:00h. al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer, i els tallers gastronòmics, tant al matí com a la tarda, per aprendre a fer galetes de Nadal i teules i degustar la tradicional escudella.

Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica, Mª Àngels Pujals, destaca "la novetat de fusionar la música amb la fira, mitjançant Ràdio Tossa i l'espai "Vermut & Music", per tal d'aconseguir que els visitants passin tot el dia a la població amb la gran quantitat d'actes que hi haurà". Finalment, Pujals conclou que, per primera vegada i a través d'enquestes als visitants, es farà un estudi d'impacte de la fira per una empresa especialitzada en estudis d'impacte d'esdeveniments.
 


Autor: Redacció


#tossa


#tossa #nadal


Arxiu adjunt

Programa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...