Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

El Banc dels Aliments de Girona calcula que el Gran Recapte 2017 superarà les 450 tones de menjar

+ Notícies  -  02/12/2017  -  20:59

El president del Banc dels Aliments de Girona, Frederic Gómez, fa un balanç positiu del resultat de la campanya i destaca que hagi augmentat especialment la donació del grup d'aliments que es demanaven: oli, llet i conserves


Gran Recapte

Gran Recapte



El Banc dels Aliments de les Comarques de Girona calcula que durant el Gran Recapte que s'ha celebrat des d'ahir divendres i fins avui dissabte s'hauran recollit més de 450 tones de menjar en els 363 punts de recollida de la demarcació que han participat en la campanya. Es tracta de xifres provisionals, ja que encara s'estan recollint dades de totes les comarques i comptabilitzant els aliments obtinguts en els diferents punts de recollida, que principalment són comerços. També s'hi hauran de sumar les donacions d'empreses, institucions, associacions i organitzacions, i l'aportació extraordinària de producte que fan les cadenes comercials que hi participen en funció de la quantitat recaptada als seus establiments. Tot sumat fa preveure que una vegada comptabilitzat s'arribi a les 500 tones d'aliments recollits.

El president del Banc dels Aliments de Girona, Frederic Gómez, fa un balanç positiu del resultat de la campanya i destaca que hagi augmentat especialment la donació del grup d'aliments que es demanaven: oli, llet i conserves.

El Gran Recapte ha mobilitzat finalment a les comarques gironines 4.000 voluntaris, 500 menys dels que es demanaven, fet que ha comportat que alguns establiments no hagin pogut participar en la campanya. No obstant això, alguns d'aquests establiments afectats han ofert la mateixa quantitat d'aliments que s'havien recollit l'any passat. El Banc destaca la major implicació dels voluntaris i dels col·lectius que s'ofereixen i s'organitzen per cobrir tot els torns en els comerços del seu entorn.

Actualment el Banc dels Aliments de les Comarques de Girona atén 36.000 persones a través d'un centenar d'entitats benèfiques. El Banc reparteix uns tres milions de quilos de menjar durant l'any i tot i que el Gran Recapte és la principal campanya de recollida d'aliments, els prop de 500.000 quilos que s'obtenen només cobreixen les necessitats dels primers mesos de l'any. La resta es cobreix amb altres donacions, la recuperació d'aliments i els que provenen de la Unió Europea.


Autor: Redacció


#girona


#girona #granrecapte





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...