Notícies més llegides



La Selva


Blanes

L'alcalde de Blanes, Mario Ros, presenta el nou cartipàs municipal

La Selva  -  01/12/2017  -  19:53

Mario Ros seguirà portant Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania, i també assumeix les regidories de Cultura i Festes, Arxiu, Esports i Participació Ciutadana, entre d'altres


Equip de govern

Equip de govern



El matí d'aquest divendres, l'endemà que Mario Ros i Vidal hagi estat escollit alcalde de Blanes, el nou batlle ha signat el decret per designar els responsables polítics de les diferents àrees de govern al consistori blanenc. És el que es coneix com el Cartipàs Municipal, que distribueix entre els quatre regidors i regidores a l'equip de govern les respectives responsabilitats a l'Ajuntament de Blanes. Tots quatre seran tinents d'alcalde.

Amb el nou cartipàs, Mario Ros continua sent el regidor d'Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania que va assumir a l'integrar-se a l'Ajuntament de Blanes fa prop de dos anys, i també ha passat a assumir noves carteres. Quatre d'elles són Cultura i Festes, Arxiu, Biblioteca i l'Oficina de Català del Consorci de Normalització Lingüística. D'altra banda, també es responsabilitzarà d'Esports i Salut d'una banda, i de l'altra de Participació Ciutadana, Comunicació Institucional i Ràdio.

Pepa Celaya segueix encapçalant les àrees d'Urbanisme, Seguretat i Protecció Civil, i ha passat a assumir Obra Pública, Enginyeria, Brigades Municipals, Medi Ambient i Mobilitat. Per la seva banda, Nicolás Laguna continua portant Hisenda i Recursos Humans, i ha incorporat Serveis Jurídics, Contractació i Patrimoni, l'Oficina de l'AMIC i de l'OMIC, Recursos Tecnològics i els serveis de neteja de Nora.

Blai Vinaixa, que tot just ahir va prendre possessió del seu càrrec com a nou membre del consistori pel grup municipal del PSC, és el regidor de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empresa d'una banda. De l'altra, també assumeix Educació i Joventut. Per últim, Salvador Tordera continuarà sent responsable de la ponència delegada de Mercats i Activitats a la Via Pública, fora de l'equip de govern.

Un equilibri entre els grans projectes i l'atenció a les persones

Respecte a la nova etapa que va passar a encapçalar des d'ahir mateix al capdavant del grup municipal del PSC, Mario Ros ha remarcat que la gestió política és totalment assumible amb un equip de govern format per quatre persones: "Tenim temps i força per tirar-ho endavant. La nostra tasca serà finalitzar els grans projectes marcats en aquest mandat, sense oblidar-nos de l'atenció a les persones que mai no hem deixat de banda, tal com va quedar evidenciat a l'augmentar els pressupostos destinats a Acció Social aquest 2017".

Avui al matí l'alcalde de Blanes ha presidit una mesa de contractació i ha despatxat amb diversos caps tècnics, i ha visitat diverses dependències municipals. A la tarda li esperen els dos primers actes oficials. Curiosament, el primer d'ells pertany a l'àrea de la qual n'és responsable des de fa dos anys. Es tracta de la presentació de la 9a edició del Projecte Rossinyol, que compta amb el suport de les àrees d'Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania d'una banda, i Educació de l'altra, de manera coordinada amb la Universitat de Girona, impulsora del pla a terres gironines.


Autor: Redacció


#blanes


#blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...